Υδρόγειος & Groupama: Πόσο άμεσες είναι την ώρα της ανάγκης;

Υδρόγειος & Groupama: Πόσο άμεσες είναι την ώρα της ανάγκης;

1842 Επισκέψεις στο άρθρο

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη έγνοιες και άγχος, αλλά γιατί μαζί με όλα τα σημαντικά της ζωής να μας «βαραίνει» και το θέμα ασφάλειας του αυτοκινήτου; Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν «Peace of Mind» σε κάθε περίπτωση (ακόμα και στις πιο δύσκολες ώρες που αυτές θα χρειαστούν), εξοικονομώντας κόπο και κερδίζοντας χρόνο και χρήμα χάρη στα πακέτα προνομίων και παροχών που προσφέρουν.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Σε ότι αφορά το αυτοκίνητο, υπάρχουν πολλά θέματα που θα απασχολήσουν το κεφάλι σας. Συντήρηση, Τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, καύσιμα, ασφάλεια κοκ. είναι μερικά από τα πάγια έξοδα και από τους συνήθης «πονοκέφαλους» που αντιμετωπίζει κάθε κάτοχος αυτοκινήτου.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τι σημαίνει «Piece of mind» στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Ειδικά, η επιλογή της κατάλληλης ασφαλιστικής εταιρείας και του σωστού πακέτου, μπορεί να σας γλιτώσει από αρκετούς… «μπελάδες» που πιθανόν θα αντιμετωπίσετε σε κάποια δύσκολη στιγμή (εκεί που θα τους έχετε και περισσότερο ανάγκη). Γι΄ αυτό υπάρχουν ασφαλιστικές οι οποίες προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα προνομίων και παροχών στην κάλυψη του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος κι όχι μόνο, προσφέροντας στους πελάτες τους ένα αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, αλλά και μία «ξεγνοιασιάς»!
 
Για να έχετε λοιπόν το κεφάλι σας ήσυχο αλλά και το αυτοκίνητό σας καλυμμένο, η Υδρόγειος και η Groupama προσφέρουν ασφαλιστικά πακέτα με προνόμια που ξεχωρίζουν από των υπόλοιπων εταιρειών. Τα πακέτα αυτά θα σας λύσουν όχι μόνο τα χέρια , αλλά θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, δύο πολύτιμα αγαθά στις μέρες μας.


Υδρόγειος και Groupama «κοντράρονται» στα ίσα!
-Διαχείριση συμβολαίου εύκολα και γρήγορα (από το κινητό και τον καναπέ σου)
-Οδική βοήθεια και οι δύο με SMS Live tracking 
-Ηλεκτρονική διαδικασία αποζημίωσης & απευθείας πληρωμή συνεργείου (για να μην μπλέκεις)
-Προσφέρουν κι όχημα αντικατάστασης (για να μη μείνεις ποτέ με «άδεια χέρια»)
-Η Υδρόγειος προσφέρει και δωρεάν κάλυψη αερομεταφοράς τραυματία.
 

Υδρόγειος και Groupama: Τα προνόμια που τις κάνουν να ξεχωρίζουν

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, αμφότερες οι εταιρείες προσφέρουν μία εύκολη και γρήγορη ηλεκτρονική «επαφή» μέσω ψηφιακών υπηρεσιών αλλά και των αντίστοιχων εφαρμογών τους για Smartphones, τις Groupama Now App και My Ydrogeios App. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από το καναπέ σας, μέσω μερικών κλικ μπορείτε να βρείτε και να ενημερωθείτε για το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες σας (και την τσέπη σας), να το διαχειριστείτε, ή ακόμα και να πληρώσετε τα συμβόλαιά σας. Η ψηφιακή «ευκολία» σας ακολουθεί ακόμα και τις πιο δύσκολες ώρες με συνεχής ενημέρωση και επικοινωνία, όταν πχ. μετά από κάποιο ατύχημα που το αυτοκίνητο θα χρειαστεί να επισκευαστεί, τις νομικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε, την τιμολόγηση ζημιών κλπ. Έτσι γλιτώνετε όχι μόνο χρόνο, αλλά και ταλαιπωρία αφού όλη η διαδικασία μπαίνει στον «αυτόματο»!
 
Η σωστή ασφαλιστική την δύσκολη ώρα φαίνεται. Για αυτό και στην περίπτωση ατυχήματος, Groupama και Υδρόγειος προσφέρουν από τις κορυφαίες υπηρεσίες φροντίδας ατυχήματος και άμεσης οδικής βοήθειας. Και οι δύο εταιρείες, παρέχουν τη δυνατότητα SMS Live Tracking που σας ενημερώνει ανά τακτά, σύντομα χρονικά διαστήματα την τοποθεσία της Οδικής, κάτι που θα σας «ηρεμίσει» την δύσκολη ώρα. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, πως στην περίπτωση τραυματία η Υδρογειος Ασφαλιστική καλύπτει την αερομεταφορά του στο κοντινότερο νοσοκομείο.
 
Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, το αυτοκίνητο μπορεί να χρειαστεί επισκευή. Για το λόγο αυτό, παρέχεται η πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο επιλεγμένων συνεργείων -για τα οποία εγγυούνται την ποιότητά τους- χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε εσείς για την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, το καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας δίνει προτεραιότητα στο όχημά σας, ενώ ταυτόχρονα επικοινωνούν με την ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνοντας όλη την «γραφειοκρατία»,  από τον πραγματογνώμονα μέχρι την τιμολόγηση των επισκευών και των ανταλλακτικών.
 
Βέβαια, επειδή το αυτοκίνητο για πολλούς από αποτελεί εργαλείο (είτε της δουλειάς μας είτε για να πηγαίνουμε σε αυτήν), τα πακέτα των παραπάνω εταιρειών παρέχουν τη δυνατότητα αυτοκινήτου αντικατάστασης γι όσο καιρό χρειαστεί, ώστε να μη μείνετε ποτέ με «άδεια χέρια».
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ