Η Pirelli κυκλοφόρησε το Scorpion Zero AS Plus 3 τεσσάρων εποχών

Η Pirelli κυκλοφόρησε το Scorpion Zero AS Plus 3 τεσσάρων εποχών

2322 Επισκέψεις στο άρθρο

- Το νέο ελαστικό είναι ειδικά σχεδιασμένο για SUV και ελαφριά φορτηγά
- Κατάλληλο για μεγάλα φορτία και βελτιωμένη απόδοση στο βρεγμένο
- 10% χαμηλότερη κατανάλωση και 15% μικρότερη φθορά πέλματος
- Αθόρυβο για καλύτερη οδηγική εμπειρία, διατίθεται σε μεγέθη από 19 έως 22 ιντσών

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το νέο ελαστικό είναι ειδικά σχεδιασμένο για SUV και ελαφριά φορτηγά

Η Pirelli παρουσίασε το Scorpion Zero AS Plus 3, ένα νέο ελαστικό τεσσάρων εποχών (all season), σχεδιασμένο ειδικά για SUV και ελαφριά φορτηγά. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτό το ελαστικό συνδυάζει τις σπορ επιδόσεις της σειράς προϊόντων Pirelli Zero με την ανθεκτικότητα της σειράς Pirelli Plus, η οποία έχει αναπτυχθεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των οδηγών της Βόρειας Αμερικής.

Κατάλληλο για μεγάλα φορτία και βελτιωμένη απόδοση στο βρεγμένο

Το ελαστικό κατασκευάζεται στα εργοστάσια της Pirelli στη Βόρεια Αμερική και, όπως είπαμε, έχει αναπτυχθεί για SUV και ελαφρά φορτηγά, παρουσιάζοντας μια πιο σκληρή δομή πλευρικών τοιχωμάτων, που το καθιστούν κατάλληλο να αντιμετωπίσει τη μεταφορά μεγάλου φορτίου. Παρουσιάζει επίσης μεγαλύτερη χάραξη (έως και 10% περισσότερο σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά) που μεταφράζεται σε βελτιωμένη απόδοση στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

10% χαμηλότερη κατανάλωση και 15% μικρότερη φθορά πέλματος

Το νέο ελαστικό διαθέτει τεχνολογία Elect, η οποία μειώνει την αντίστασης κύλισης κατά 10%, συμβάλλοντας έτσι στη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας ή καυσίμου. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, σύμφωνα με την Pirelli, προσφέρει επίσης 15% βελτίωση στη φθορά του πέλματος σε σύγκριση με ένα προϊόν που δεν την διαθέτει.

Αθόρυβο για καλύτερη οδηγική εμπειρία, διατίθεται σε μεγέθη από 19 έως 22 ιντσών

Επιπλέον τα ελαστικά Scorpion Zero AS Plus 3 Elect είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια αθόρυβη οδηγική εμπειρία που συνδυάζεται τέλεια με τις απαιτήσεις των ηλεκτρικών σε ροπή και βάρος. Συγκεκριμένα, διαθέτει την τεχνολογία PNCS (Pirelli Noise Cancelling System), η οποία έχει σχεδιαστεί για να ακυρώνει τους θορύβους και τους κραδασμούς με αποτέλεσμα τη μείωση του θορύβου κατά 1 ντεσιμπέλ. Τέλος, το νέο ελαστικό διατίθεται σε 24 μεγέθη, από 19 έως 22 ιντσών.