Δίνει ζωή & χαρακτήρα στην ταπετσαρία σας!

3503 Επισκέψεις στο άρθρο

Με 25 χρόνια εμπειρίας. Δίνει ζωή και χαρακτήρα στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου σας. Η γνωστή επιχείρηση Lysandros εγγυάται την ποιότητα για ταπετσαρίες αυτοκινήτων, μηχανών και σκαφών. Και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η επιχείρηση Lysandros Tapetsaries ιδρύθηκε το 1995. Σήμερα, η πολυετής εμπειρία στο χώρο των υπηρεσιών ταπετσαρίας, έχει καταστήσει το Brand Name LYSANDROS ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κλάδο.
 
Η 25ετής πορεία της Lysandros  στο χώρο επισκευής και αποκατάστασης ταπετσαριών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ποιότητα, τη συνέπεια και τον ευχαριστημένο πελάτη. Γι αυτό και έχει χτίσει όνομα !
 
Η εξειδίκευσή της Lysandros  πάνω στις εφαρμογές ταπετσαρίας αποτελούν την εγγύηση που αναζητάτε για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.
 
Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, εγγυάται ένα άριστο και ξεχωριστό αποτέλεσμα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Καλέστε:  210 6037086

Υλικά & Εργασία 
Για την κατασκευή / επισκευή του σαλονιού σας, χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους σε συνδυασμό με τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής υφασμάτων, δερμάτων και υλικών.

Εξυπηρέτηση Πελατών
Με σεβασμό στον χρόνο των πελατών τους, παρέχουν την αποκλειστική εξυπηρέτηση παραλαβής & παράδοσης στον χώρο σας κατόπιν συνενόησης.

Εμπιστοσύνη-Αναγνώριση
Μεγάλες και επώνυμες εταιρείες συνεργάζονται με την Lysandros για τη κατασκευή των σαλονιών τους καθώς και άλλων ειδών που αφορούν το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Αναπαλαιώσεις & Αποκαταστάσεις  
Η εμπειρία της Lysandros σε συνδυασμό με το μεράκι της για τα αυτοκίνητα και τα υλικά που το αγκαλιάζουν, δε θα μπορούσε να αφήσει τους λάτρεις του κλασικού, ασυγκίνητους.

Για να αφήσετε στα έμπειρα χέρια τους το δικό σας παλαιό αυτοκίνητο και να το φροντίσουν σαν να ήταν δικό τους... Καλέστε:  2106037086

LYSANDROS ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
Καλέστε:  2106037086
Δείτε:
https://tapetsaries-lysandros.gr/
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ