Καινοτομία της Coral Gas για LPG

3402 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Coral Gas εισάγει μοριακό ιχνηθέτη στα πρατήριά της, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να διασφαλίσει στον οδηγό ότι προμηθεύεται υγραέριο κίνησης στη σωστή ποιότητα και ποσότητα.

coral gas
MASTER DIRECT
Η Coral Gas παρουσίασε σε μια εκδήλωση στους εκπροσώπους του τύπου μια καινοτομία στο υγραέριο κίνησης, που όπως υποστηρίζει, διασφαλίζει την ποιότητα και την ποσότητά του.
 
Συγκεκριμένα εισάγει μοριακό ιχνηθέτη στο υγραέριο κίνησης, στην υγρή συμπιεσμένη φάση του, σε απειροελάχιστες ποσότητες (χιλιοστόγραμμα/ανά κυβικό μέτρο, PPB), ο οποίος δεν ανιχνεύεται παρά μόνο με εξειδικευμένα όργανα, καθώς επίσης έχει την ιδιότητα ότι δεν μπορεί να αφαιρεθεί ή να παραμορφωθεί, δίνοντας έτσι  τη δυνατότητα για ταυτοποίηση των καυσίμων με εξαιρετική ακρίβεια.
 
Με αυτό τον τρόπο οι κινητές μονάδες Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου Πρατηρίων της Coral Gas, οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα µε τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001 και η πιστοποίηση αυτή φέρει την υπογραφή του ανεξάρτητου, διεθνώς αναγνωρισμένου, φορέα πιστοποιήσεων ποιότητας BUREAU VERITAS, πραγματοποιούν αιφνίδιους ελέγχους σε όλα τα πρατήρια με το σήμα Coral Gas, διασφαλίζοντας με απόλυτη ακρίβεια την ποιότητα, αλλά και την ποσότητα του υγραερίου κίνησης.
 
Σύμφωνα με την Coral Gas, έτσι αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή για κάθε οδηγό που χρησιμοποιεί υγραέριο για το αυτοκίνητό του, προσφέροντας τη μέγιστη διασφάλιση στους πελάτες της για την αξιοπιστία των  καυσίμων που προμηθεύονται.
 
Τι είναι ο μοριακός ιχνηθέτης
 
Η μοριακή ιχνηθέτηση είναι προϊόν αποκλειστικής συνεργασίας της Coral Gas με την Authentix (USA). Η Authentix σε συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες πετρελαίου και κυβερνητικούς φορείς έχει ελέγξει αποτελεσματικά τη διακίνηση καυσίμων προστατεύοντας καταναλωτές και φορολογούμενους  από λαθροχειρίες.
 
Τα χαρακτηριστικά του μοριακού ιχνηθέτη είναι ότι:

 
  • Εισάγεται στο υγραέριο σε απειροελάχιστες ποσότητες και ανιχνεύεται μόνο από εξειδικευμένο εξοπλισμό.
  • Ανιχνεύει μεταβολές στη σύσταση του υγραερίου με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια.
  • Χρησιμοποιείται χωρίς να επηρεάζει καμία από τις φυσικές ή χημικές ιδιότητες του υγραερίου, είναι απολύτως ασφαλής και εγκεκριμένος για όλους τους κινητήρες.
 
«Δεν συμβιβαζόμαστε»
 
Η παρουσίαση του νέου ολοκληρωμένου σύστηματος ποιοτικού  και ποσοτικού ελέγχου, με την εισαγωγή του μοριακού  ιχνηθέτη έγινε από τον Γενικό Διευθυντή της Coral Gas, κ. Παναγιώτη Χαριτόπουλο, ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η εφαρμογή αυτού του συστήματος μοριακού ιχνηθέτη εντάσσεται στη διαρκή δέσμευση έναντι των πελατών μας για την παροχή ποιοτικών καυσίμων με άριστες προδιαγραφές. Στην Coral Gas, δεν υπάρχουν συμβιβασμοί στα θέματα της ποιότητας και τηρούνται πολύ υψηλά πρότυπα σε όλη τη διαδικασία διαχείρισης των καυσίμων μας. Στην Coral Gas, η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν πρώτη μας προτεραιότητα».


CORAL GAS 
Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε στο 800 11 90 800

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)