Μεγάλος νικητής ο... Αρτέμης Σώρρας!

4964 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο μεγάλος διαγωνισμός του autoaccessories.gr έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας ένα super τυχερό, ο οποίος κέρδισε μια εγκατάσταση συστήματος υγραεριοκίνησης, αξίας 640 ευρώ!

Μόλις πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του διαγωνισμού για την εγκατάσταση ενός εκ των κορυφαίων συστημάτων υγραεριοκίνησης όπως είναι αυτό της M.G. MOTOR GAS, αξίας 640 ευρώ και ο μεγάλος νικητής είναι ο… Αρτέμης Σώρρας!

Μια μοναδική προσφορά του autoaccessories.gr, σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο της υγραεριοκίνησης, Service Στεργίου.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, Αρτέμης Σώρρας, εμφανίστηκε πολύ σύντομα και επικοινωνήσαμε μαζί του. Η χαρά του για το δώρο που κέρδισε ήταν μεγάλη, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις του: «Σας ευχαριστώ πολύ, ήταν ένα πραγματικά τέλειο δώρο. Το είχα μεγάλη ανάγκη και μόλις είδα το όνομά μου στην ανακοίνωση του νικητή, αισθάνθηκα τέλεια. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε τέτοιους διαγωνισμούς, που είναι εξαιρετικά σημαντικοί σε τόσο δύσκολους καιρούς».