Θέλει επισκευή το κλιματιστικό σου; ILEP!

5019 Επισκέψεις στο άρθρο

ILEP S.A. - CryoTech, συνεργείο, ανταλλακτικά, αντιπροσωπείες, αλλά και τα τα πάντα για τα κλιματιστικά αυτοκινήτων και των ψυκτικών μηχανημάτων!

VAG DYNAMICS BY KOLIAS
ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. - ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΙΩΝΙΑ
Η ILEP- CryoΤech ιδρύθηκε το 1988 με αποκλειστική δραστηριότητα την ψύξη των τροχοφόρων. Σήμερα μετά από 30 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας και διαρκών επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένα μηχανήματα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κάθετες μονάδες κλιματισμού αυτοκινούμενων οχημάτων στην Ελλάδα.

Υπό τη συνεχή καθοδήγηση του ιδρυτή της Θ. Ευθυμίου, Διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού προχώρησε με σταθερά βήματα εξέλιξης. Με συνεχή έρευνα της παγκόσμιας αγοράς ανέπτυξε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κλιματιστικών αυτοκινήτων, μερών κλιματιστικών και εμπορίας ανταλλακτικών του κόσμου. Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από αυτές τις συνεργασίες εφαρμόστηκε πρωτοποριακά και στην Ελλάδα.

Η ILEP- CryoΤech σταθερά προσηλωμένη στην προμήθεια και διανομή κλιματιστικών και προϊόντων υποστήριξής τους στην Ελληνική αγορά συνεχίζει την πρωτοποριακή της πορεία στον τομέα της ψύξεως με συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες και τεχνολογία αιχμής. Αποτελεί μια εισαγωγική εταιρεία, όπου τα κλιματιστικά και ανταλλακτικά που διανέμει και εμπορεύεται καλύπτουν κάθε τύπο κλιματιστικού, όπως για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά, μίνι βαν, φορτηγά, οχήματα εκτός δρόμου αλλά ακόμη και ψυκτικές μονάδες για την συντήρηση και κατάψυξη προϊόντων.

Ακόμη, στην ILEP- CryoΤech έχουν την δυνατότητα και τεχνική κατάρτιση να σχεδιάζουν, συναρμολογούν και κατασκευάζουν κλιματιστικά για ειδικές εφαρμογές, όπως μηχανήματα έργου, φορτωτές, οδοστρωτήρες, χωματουργικά, στρατιωτικά οχήματα, περονοφόρα κλπ χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την τελευταία τεχνολογία.

Στο ευέλικτο τμήμα υπηρεσιών και ανταλλακτικών που δημιούργησαν ανέπτυξαν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να καλύψουν τις ανάγκες για όλες τις εφαρμογές κλιματισμού και ψύξης μεταφορών εργοστασιακού (Ο.Ε.) ή after market σε συντήρηση, επισκευή, αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Η συνεχής διαθεσιμότητα αξιόπιστων ανταλλακτικών στο συνεργείο τους σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση των εγκαταστατών τους, η ILEP- CryoΤech προσφέρει στους πελάτες της εγγυημένη, άμεση και πάνω από όλα υπεύθυνη δουλειά.


Κλιματισμός αυτοκινήτων ILEP – CryoTech και Ψύξη μεταφορών

Κλιματισμός αυτοκινήτων ILEP - CryoTech – Συνεργείο

Οι τεχνικοί της ILEP- CryoΤech εκτελούν αυθημερόν εργασίες όπως τη συντήρηση, το σέρβις, την επισκευή και την απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του οχήματός ή του ψυκτικού μηχανήματός σας. Οι εργασίες αυτές γίνονται σε οποιουδήποτε τύπου οχήματος. Περαιτέρω εργασίες που αναλαμβάνουν αφορούν την τοποθέτηση, αναβάθμιση και το σχεδιασμό / κατασκευή κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων οποιουδήποτε οχήματος.

Κλιματισμός αυτοκινήτων ILEP - CryoTech – Τμήμα ανταλλακτικών.

Στο τμήμα ανταλλακτικών θα βρείτε λύσεις για οτιδήποτε αφορά την ψύξη / θέρμανση των οχημάτων. Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σας προσφέρει τις πιο κατάλληλες σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμείτε καθώς και οικονομικές προτάσεις για τον κλιματισμό του όχηματός σας ή του ψυκτικού μηχανήματός σας. Εισάγουν και διαθέτουμε στοκ αξιόπιστων ανταλλακτικών και πλήρη κιτ ανωτάτου επιπέδου, με αυστηρές προδιαγραφές και υψηλή απόδοση που αφορούν τον κλιματισμό οχημάτων και των ψυκτικών μηχανημάτων, τα οποία διανέμουν πανελλαδικά.

ILEP  CRYOTECH
Διεύθυνση: 
AΔΑΜΩΝ 15, Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ 
Τηλέφωνο: 210 8002150

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  • ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    Το συνεργείο ΚΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με την εμπειρία των 35 χρόνων στο χώρο του αυτοκινήτου και την επισκευή-συντήρηση του είναι το πλέον κατάλληλο για να απευθυνθείτε. Εξειδικεύονται στα αυτοκίνητα TOYOTA  και DAIHATSU και επιπλέον αναλαμβάνουν το εγγυημένο service του air condition.
     2109958930 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών