Auto Service Παπάζογλου: Πώς το αξιολογούν οι ίδιοι οι πελάτες του

Auto Service Παπάζογλου: Πώς το αξιολογούν οι ίδιοι οι πελάτες του

1766 Επισκέψεις στο άρθρο

- Μόνο θετικές κριτικές από εκατοντάδες πελάτες.
- Η επιτομή της συντήρησης των οχημάτων του Group VAG.
- Εξαιρετικό συνεργείο, τίμιο, ευγενικό προσωπικό και άριστη δουλειά.
- Γρήγορη εξυπηρέτηση, τιμές καταπληκτικές.

PEDIS CAR SERVICE - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΗΣ
KONCars - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η ικανοποίηση των πελατών στην ψηφιακή εποχή

Συγκεντρώσαμε ορισμένα από τα σχόλια των πελατών, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Auto Service Papazoglou, το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων για μοντέλα του group VAG. Με το internet να έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας, ο περισσότερος κόσμος κοιτάζει τα σχόλια και τις κριτικές προτού χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία. Οι καλές κριτικές και οι ικανοποιημένοι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν θετική φήμη στον χώρο, αναδεικνύοντας τους επαγγελματίες και τους γνώστες.
 
Αυτό έχει συμβεί και με το Auto Service Papazoglou, το συνεργείο που εγγυάται ποιοτικό service για δημοφιλείς μάρκες της αγοράς όπως οι: AUDI, VW, SEAT, SKODA. Έχει καταφέρει να χτίσει όνομα στον κλάδο της καλής συντήρησης αυτοκινήτου, καθώς διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες συντήρησης ή επισκευής του οχήματος.
 

Τι έχουν να πουν οι πελάτες του;

Στα σχόλια οι πελάτες ξεχωρίζουν τις υψηλές τεχνικές γνώσεις, με επιμονή στο να βρουν και να λύσουν τα προβλήματα, τις ανταγωνιστικές τιμές και την εντιμότητα, η οποία τους ωθεί υψηλά στις προτιμήσεις των επαγγελματιών.
 
Ας δούμε όμως τι ακριβώς έγραψαν: 
 
«Εξαιρετικό συνεργείο. Τιμές που δεν υπάρχουν αλλού, πολύ καλή δουλειά τεχνικά. Λίγο παραπάνω υπομονή θα χρειαστεί και καλή διάθεση, γιατί οι πελάτες περιμένουν ουρές (λογικό βάσει όσων αναφέρθηκαν παραπάνω). Παρόλο τον τόσο αυξημένο φόρτο, ο Γ. Παπάζογλου καταφέρνει να είναι προσηνής και σε συνεννόηση με κάθε πελάτη. Μπράβο στο Γιάννη και στους συνεργάτες του για το συνεργείο που έχουν στήσει!»
 
«Εξυπηρετικοί, γνώστες, καλές τιμές και επίμονοι στο να βρουν και να λύσουν το πρόβλημα.»
 
«Ξέρεις ότι θα πας το αμάξι σου κ θα φύγει χαρτί....πας για λάδια κ τσακ σου βρίσκουν κ τι άλλο μπορεί να χρειάζεσαι!!! Όλα τα παιδιά όπως κ ο εργοδότης είναι τέλειοι!!!»
 
«Ο Γιάννης Παπάζογλου είναι εξαιρετικός σαν άνθρωπος και ως επαγγελματίας, με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο του. Πάω το επαγγελματικό μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.»
 
«Εξαιρετικό συνεργείο, ευγενικό προσωπικό και άριστη δουλειά. Έχω πάει το αυτοκίνητό μου 4 φορές και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Οι τιμές, φοβερές. Μπράβο στον Γιάννη και την ομάδα του.»
 
«Νούμερο ένα για εμάς τους επαγγελματίες, πήγα με επιφύλαξη αλλά κατάλαβα γτ όλοι οι δρόμοι καταλήγουν εκεί και δεν αλλάζω με τπτ έχει γίνει ο μάστορας μου ...όλα τα παιδιά είναι τέλεια και σε συμπεριφορά και σε γνώσεις δουλειάς και ο Γιάννης ότι καλύτερο… μπράβο για την δυνατή ομάδα που έχετε φτιάξει και δεν φοβόμαστε τπτ εμείς οι επαγγελματίες που μας σέβεστε και με την δουλειά σας ,το μεράκι σας ,την  ευγένεια σας, και τις τιμές πολύ βασικό στην εποχή μας!!!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα και θα με θυμηθείτε!!!»
 
«Το καλύτερο συνεργείο ευγενικοί και πολύ καλοί στη δουλειά τους με αρχηγό τον Γιάννη»
 
«Το καλύτερο συνεργείο για Scoda.Ο Γιάννης κορυφαίος και πάνω από όλα καλό παιδι»
 
«Γνώστες του αυτοκινήτου, καλοί μάστορες και άνθρωποι πάνω από όλα.»
 
«Επίσκεψη χωρίς ραντεβού, αφού το επόμενο διαθέσιμο ήταν μετά από 15 μέρες, με συνεννόηση να αφήσω το αυτοκίνητο το πρωι και να το πάρω το μεσημέρι κάποια στιγμή. Τελικά το πήρα 5.30 το απόγευμα χωρίς να είναι ευθύνη του συνεργείου απλά το χωρίς ραντεβού σημαίνει σε βάζω κάπου εμβόλιμα ανάμεσα στα ραντεβού το οποιο το κατάλαβα μετά. Στην ουσία το μαστόρι έκανε πολύ καλή δουλειά και δουλειά έξτρα την οποία δε μου χρέωσαν. Σίγουρα value for money. Στο τέλος μου καθάρισε και τον κινητήρα με σπρέι! Το νέο μου συνεργείο.»
 
«Το συνεργείο του Γιάννη είναι η επιτομή της συντήρησης των οχημάτων του Group VAG. Γνώστης, τίμιος και πάνω απ όλα άνθρωπος. Μακράν το καλύτερο συνεργείο. Όποιος αγαπάει το αυτοκίνητο του και δεν έχει πάει δεν ξέρει τι χάνει...»
 
«Αν όχι το μοναδικό, ένα από τα ελάχιστα συνεργεία αυτοκινήτου που σέβονται τον πελάτη και δεν τον βλέπουν μόνο σαν χρήμα. Ευγενικό προσωπικό με γνώση του αντικειμένου και άμεση εξυπηρέτηση.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών