Μάθε τα μυστικά συντήρησης του υγραεριοκίνητου

13462 Επισκέψεις στο άρθρο

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επαναπαύθηκαν στην οικονομική λύση ενός υγραεριοκίνητου πληρώνοντάς το, όμως, ακριβά στη συνέχεια.

 
Ο λόγος είναι απλός: ότι αφήνεις σε αφήνει και αυτό ισχύει και για το LPG όταν ξεχνάμε τις ιδιαιτερότητές του. Για να καρπωθείτε λοιπόν τα πλεονεκτήματα του LPG συστήματος φροντίστε απαραιτήτως για την συντήρησή του τόσο για την δική σας ασφάλεια όσο και για την προστασία του αυτοκινήτου σας.
 
Όταν θα έχετε πάρει την απόφαση να μετατρέψετε το αυτοκίνητο σας από βενζινοκίνητο σε υγραεριοκίνητο θα πρέπει να φροντίσετε και για την σωστή λειτουργία του. Παρότι ένα σύστημα υγραεριοκίνησης είναι στη φιλοσοφία του απλό, υπάρχουν αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές για να διασφαλίσουν τη σωστή του λειτουργία. Το λιγότερο  λοιπόν που πρέπει να γίνει για να το αυτοκίνητο είναι να τηρούνται οι οδηγίες συντήρησης κατά γράμμα τόσο όσον αφορά τη συχνότητά τους όσο και τα ανταλλακτικά που τοποθετούνται. Παρακάτω δίνονται μερικά tips που θα βοηθήσουν τους αυτοκινητιστές να καρπωθούν όλα τα πλεονεκτήματα του LPG συστήματος. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)