Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η καινοτομία της TOPDON φέρνει επανάσταση στη φροντίδα αυτοκινήτων

Η καινοτομία της TOPDON φέρνει επανάσταση στη φροντίδα αυτοκινήτων

2696 Επισκέψεις στο άρθρο

Η TOPDON σας προσκαλεί στην Automechanika Frankfurt από 10 έως 14 Σεπτεμβρίου, όπου θα παρουσιάσει τα κορυφαία προϊόντα της.

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
ΧΑΛΚΙΔΗΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - BOSCH CAR SERVICE

Ως πρωτοπόρος μάρκα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας του aftermarket, η TOPDON χαρακτηρίζεται από την προσήλωσή της στην πιο εξελιγμένη συντήρηση των οχημάτων και στόχος της είναι να γίνει πάροχος λύσεων στον διαγνωστικό έλεγχο. Η TOPDON σας προσκαλεί στην έκθεση Automechanika Frankfurt στις 10-14 Σεπτεμβρίου ώστε να ανακαλύψετε τις τελευταίες καινοτομίες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις εργασίες επισκευής ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές.
 

Διαγνωστικά εργαλεία

Θα παρουσιάσει τρεις από τις πρωτοποριακές σειρές προϊόντων, που αποτελούν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της δέσμευσής της στην τελειότητα. Αρχικά, τα προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία  για αυτοκίνητα παρέχουν απαράμιλλη ακρίβεια και εμβάθυνση στη διάγνωση οχημάτων, καθιστώντας τα απαραίτητα τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους λάτρεις των αυτοκινήτων. Τα εργαλεία αυτά υποστηρίζουν πλήρη διάγνωση της λειτουργίας σε όλα τα σημαντικά συστήματα, ο αμφίδρομος έλεγχος επιτρέπει την ακριβή και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων ενώ οι ισχυρές λειτουργίες προγραμματισμού και κωδικοποίησης της ECU επιτρέπουν τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του οχήματος και κρίσιμες ειδικές λειτουργίες, όπως επαναφορά service και αναγέννηση DPF για αποτελεσματική συντήρηση. Συνδυάζοντας στιβαρή λειτουργικότητα με διαισθητικές διεπαφές, είτε πρόκειται για συντήρηση ρουτίνας είτε για πιο σύνθετες επισκευές, οι λύσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Ελεγκτές μπαταρίας

Είναι γνωστό ότι μια αξιόπιστη μπαταρία είναι η καρδιά κάθε οχήματος. Γι' αυτό η TOPDON σας παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν την ομαλή λειτουργία των οχημάτων σας. Οι ελεγκτές μπαταρίας προσφέρουν ακριβείς και ολοκληρωμένες εκτιμήσεις της κατάστασης της μπαταρίας του οχήματός σας, επιτρέποντάς σας να εντοπίζετε πιθανά ζητήματα πριν αυτά εξελιχθούν σε σημαντικά προβλήματα. Για αποτελεσματική και ασφαλή φόρτιση, οι φορτιστές μπαταριών εξασφαλίζουν βέλτιστη απόδοση και μακροζωία, προσαρμοσμένοι στις ειδικές ανάγκες των σύγχρονων οχημάτων. Σε περιόδους απρόσμενης βλάβης της μπαταρίας, οι εκκινητές  μπαταρίας παρέχουν μια σανίδα σωτηρίας, αναζωογονώντας γρήγορα τις άδειες μπαταρίες, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο δρόμο σε ελάχιστο χρόνο. Είτε πρόκειται για ακραίες καιρικές συνθήκες είτε για μια απλή αβλεψία, οι εκκινητές μπαταρίας TOPDON είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε όχημα, προσφέροντας ψυχική ηρεμία και ευκολία.
 

Θερμική κάμερα

Η θερμική απεικόνιση έχει γίνει πλέον απαραίτητη στη διάγνωση αυτοκινήτων. Οι κάμερες θερμικής απεικόνισης, όπως οι TC004 και TS001, επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι μηχανικοί και οι λάτρεις του αυτοκινήτου ανιχνεύουν τα θερμικά πρότυπα του κινητήρα και εντοπίζουν τις ανωμαλίες. Αυτές οι κάμερες απεικονίζουν θερμικές υπογραφές με εξαιρετική σαφήνεια, επιτρέποντας τον ακριβή εντοπισμό των προβλημάτων και βελτιώνοντας έτσι τις εργασίες συντήρησης και επισκευής. Διαθέτοντας προηγμένη τεχνολογία θερμικής απεικόνισης, οι συσκευές αυτές προσφέρουν λεπτομερή οπτική εικόνα της απόδοσης του οχήματος, υποστηρίζοντας την προληπτική συντήρηση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων. Από την ανίχνευση εξαρτημάτων υπερθέρμανσης έως τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του κινητήρα, οι κάμερες θερμικής απεικόνισης TOPDON αποτελούν εξαιρετικά εργαλεία για την επίτευξη μέγιστης απόδοσης του αυτοκινήτου.
H TOPDON σας προσκαλεί στην Automechanika Frankfurt από τις 10 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στο Messe Frankfurt, περίπτερο 9.0 F35. Γίνετε μέρος της επανάστασης στη φροντίδα των αυτοκινήτων, συνεργαστείτε με την ομάδα των ειδικών της TOPDON που μπορούν να σας παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες και να βιώσετε τη διαφορά που παρέχουν τα προϊόντα TOPDON.
https://www.topdon.com
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών