Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Opel Στρουμπάκος: Πώς αξιολογείται από τους ίδιους τους πελάτες του

Opel Στρουμπάκος: Πώς αξιολογείται από τους ίδιους τους πελάτες του

1304 Επισκέψεις στο άρθρο

-Εκατοντάδες πελάτες τον συστήνουν ανεπιφύλακτα
-Βαθειά γνώση στα Opel, σωστή διάγνωση, σωστό και προσεκτικό service
-Πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, εξαιρετικές εγκαταστάσεις, εμπειρία και ευγένεια
-Αξιοπιστία, ταχύτητα & εξαιρετικές τιμές

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
ΜΟΙΡΑΣ ΣΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Θετικές κριτικές σε ψηφιακή μορφή

Συγκεντρώσαμε κάποιες από τις αξιολογήσεις πελατών, που για τα οχήματά τους απευθύνθηκαν στην Opel Στρουμπάκος, το εξειδικευμένο συνεργείο για την επισκευή, το service, τον έλεγχο και τη βαφή μοντέλων Opel.
Με το διαδίκτυο, να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, σχεδόν άπαντες φροντίζουν να ενημερωθούν για την υπηρεσία που ενδιαφέρονται μέσα από τις αξιολογήσεις, ξεχωρίζοντας έτσι τους κορυφαίους σε γνώση και επαγγελματισμό στο είδος.
Μόνο τυχαίο δεν είναι, συνεπώς, που στο Opel Στρουμπάκος θα αντικρίσει κανείς μόνο θετικές κριτικές από κατόχους Opel, επαγγελματίες και ιδιώτες, που καταφεύγουν στο συγκεκριμένο συνεργείο για τη συντήρηση του οχήματός τους. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, το άρτια εκπαιδευμένο και εξυπηρετικό προσωπικό είναι πάντοτε έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε ζήτημα, πάντοτε σε ανταγωνιστικές τιμές.
 

Με τα λόγια των πελατών

Στις αξιολογήσεις τους, οι πελάτες εκθειάζουν τις γνώσεις, την ταχύτητα, την εξυπηρετικότητα και την προσήλωση στη λεπτομέρεια, με την οποία το επιτελείο της Opel Στρουμπάκος προσεγγίζει το service και τη συντήρηση των οχημάτων, ξεχωρίζοντας για την ποιότητα των υπηρεσιών του.
Αναλυτικά, έχουν γράψει τα εξής:  

«Απλά καταπληκτικοί! Ασχολήθηκαν σχολαστικά με την περίπτωση, με ενημέρωσαν αναλυτικά για όλα και το τελικό κόστος ήταν μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη! Συνεπώς, απολύτως δικαιολογημένες οι ουρές και ο φόρτος εργασίας, αφού κανείς δεν φεύγει, πιστεύω, δυσαρεστημένος. Πολλά συγχαρητήρια! Εύχομαι να συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο!»
 
«O κύριος Ανδρέας και η ομάδα του, είναι πραγματικοί επαγγελματίες! Εγώ πήγαινα το αυτοκίνητό μου αλλού, ώσπου κάποια στιγμή μου έδωσε ο πατέρας μου την ιδέα του να πάω να δοκιμάσω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Opel. Εδώ και 2 χρόνια που το πάω στον Στρουμπάκο, το αμάξι μου το κάνουν πένα και με εξυπηρετούν άριστα είτε για ζημιά που έκανα εγώ, είτε για ζημιές άλλων, είτε για απλό και κύριο service. Προσέχουν το αμάξι σου και σου φτιάχνουν τα πάντα με το καλύτερο δυνατό κόστος. Πολύ σημαντικό στις μέρες μας! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!»
 
«Εξαιρετικές εγκαταστάσεις με πολύ καλή ποιότητα εργασιών και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό. Τιμές προσιτές»
 
«Το καλύτερο συνεργείο για εμένα... Απίστευτη εξυπηρέτηση και με τεράστια εμπειρία πάνω στο αμάξι...»
 
«Δεύτερη επίσκεψη στο συνεργείο, απόλυτα ικανοποιημένος, λύσανε και κάτι αστεία θέματα με τις λάμπες πινακίδας χωρίς να το ζητήσω εγώ. Μου βρήκε και ένα σπάνιο εξάρτημα λαστιχένιο ανάμεσα στις πόρτες του αυτοκινήτου. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.»
 
«'Αψογη εξυπηρέτηση γρήγορα, σωστά, με υπευθυνότητα, το service με οικονομική τιμή.»
 
«Οι καλύτεροι σε όλη την Αθήνα!»
 
«Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Γνώστες του αντικειμένου και με πολύ καλές τιμές. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί επαγγελματίες αυτοκινητιστές, το χρησιμοποιούν. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος και θα τους πρότεινα.»
 
«Εξαιρετική δουλειά από τον κ. Ανδρέα και όλο το επιτελείο του, φτιάχνει μόνο αυτοκίνητα της Opel. Κάνουν σωστή διάγνωση, σωστό και προσεκτικό service, και με ταχύτητες εντός χρονικού ορίου (ανάλογα την εργασία). Αξίζει όλα τα χρήματα το συνεργείο του Στρουμπάκος Opel. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και ας είναι μέσα σε γειτονιά των Καμινίων.»
 
«Πραγματικά πολύ καλό συνεργείο! Ξέρουν τι κάνουν και οι χρεώσεις είναι πραγματικά καλές! Με κλειστά μάτια!!!»
 
«Πραγματικά άνθρωποι που μπορείς να εμπιστευτείς το αυτοκίνητό σου... Σου εξηγούν τα πάντα με λεπτομέρειες. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε με το αμάξι.»
 
«Είμαι πελάτης 15 χρόνια. Πάντα εξυπηρετικοί, αξιόπιστοι και με ποιοτική δουλειά!»
 
«Το καλύτερο συνεργείο Opel.»
 
«Πολύ καλό συνεργείο, πολύ εξυπηρετικό προσωπικό, το ίδιο και ο Κώστας που είναι ο υπεύθυνος. Δε σε κοιτάνε στην τσέπη αλλά πώς θα κάνουνε σωστά την δουλειά τους. 'Αριστοι επαγγελματίες!!!»
 
«Οι άνθρωποι έχουν τρομερές γνώσεις. Έχω αλλάξει 4 συνεργεία και δεν έχω ξαναδεί να σου δίνουν λύση σε 5 λεπτά. Επαγγελματίες με εμπειρία.»
 
«Καταπληκτική δουλειά, τρομερός επαγγελματίας. Μου εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια (και υπομονή) τα προβλήματα του αυτοκινήτου. Έγινε σαν καινούριο χωρίς να ματώσει η τσέπη μου.»
 
«Τι να πρωτοπώ. Ό,τι καλύτερο, άψογο service, επαγγελματίες στο είδος κοιτάζουν πρώτα το κομμάτι της εξυπηρέτησης και μετά το οικονομικό! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους κατόχους Opel αυτοκινήτων και όχι μόνο! Υ.Γ.: Ακόμα και σε περίοδο διακοπών πρόθυμοι να βοηθήσουν!»
 
«Επαγγελματίες, άμεση εξυπηρέτηση!! Έχω Opel Corsa με πολλά προβλήματα! Λύθηκαν όλα & πολύ γρήγορα!!!»
 
«Σε ένα πρόσφατα ανανεωμένο χώρο, το εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου της οικογένειας Στρουμπάκου, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, λόγω των πολλών χρόνων εμπειρίας και της συνεχούς ενημέρωσης και εξέλιξης! Καταξιωμένοι πια στο χώρο, αξίζει να τους εμπιστευτείς για οποιαδήποτε εργασία χρειαστείς!»
 
«Φοβερή εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός. Είχε μπει νερό στο καρμπυρατέρ και το εντόπισαν αμέσως. Γρήγοροι και καλές τιμές.»
 
«Εξαιρετική ποιότητα και με εξαιρετικές τιμές... Μου λύσανε το πρόβλημα εκεί που σε άλλα συνεργεία με χρέωναν για άλλα πράγματα»
 
«Ό,τι καλύτερο σε συνεργείο Opel. Τίμιοι και αποτελεσματικοί . Καταπληκτικοί, προσωπικά πήγα έκτακτα πριν φύγω διακοπές. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.»
 
«Κατάρτιση και αξιοπιστία. Ταχύτητα και λογικότατες τιμές! Μακράν η Νο 1 επιλογή Opel.»
 
«Πολύ εξυπηρετικός και ειλικρινής ο κύριος Κώστας και ο κύριος Παναγιώτης επίσης. Συστήνω ανεπιφύλακτα να πάτε το αυτοκίνητό σας σε αυτό το χώρο.»
 
«'Αψογη εξυπηρέτηση!!! Φιλικό περιβάλλον!!! Μπράβο παιδιά... συγχαρητήρια!!!»
 
«Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Αξιότιμοι επαγγελματίες, γρήγορη εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές.»
 
«ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΕΞΙ ΡΑΜΠΕΣ ΒΑΦΕΑΣ ΦΑΡΝΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΓΝΩΣΗΣ.ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σελίδα 2Opel Στρουμπάκος, η Βest επιλογή για επισκευή ή συντήρηση Opel

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών