Πώς αξιολογούν οι ίδιοι της οι πελάτες την FLOR OIL;

Πώς αξιολογούν οι ίδιοι της οι πελάτες την FLOR OIL;

2082 Επισκέψεις στο άρθρο

- Οι πελάτες της αφήνουν πολύ θετικά σχόλια για την εταιρεία και τα προϊόντα της.
- Εξαιρετική ποιότητα προϊόντων σε πολύ καλές τιμές.
- Ελληνική εταιρεία παραγωγής λιπαντικών
- `Αψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός .

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
GEARTECH ENGINEERING Ε.Π.Ε.

Το διαδίκτυο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για κάθε επιχειρηματία να δημιουργήσει απήχηση για το προϊόν ή την υπηρεσία του. Και αυτό γιατί μέσα από το διαδίκτυο μπορεί να προβάλλει τις απόψεις των πελατών του, ειδικά όταν αυτές είναι θετικές. Ένας ικανοποιημένος πελάτης μπορεί να πει πολύ εύκολα την γνώμη του για το προϊόν ή την υπηρεσία που χρησιμοποίησε, βοηθώντας και «ωθώντας» περισσότερο κόσμο στο να το προτιμήσει, κάτι που ωφελεί και την εταιρεία. Οι θετικές κριτικές επομένως έχουν μεγάλη σημασία.

Μια από τις εταιρείες που δίνει αξία στις διαδικτυακές κριτικές της είναι η FlorOil. Η FlorOil ιδρύθηκε το 1963 και έχει ως έδρα την Θεσσαλονίκη. Εντάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες του κλάδου, έχοντας πελάτες από όλη την Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές βαλκανικές χώρες.  Παράγει και διαθέτει τα λιπαντικά CERTUS και τα λιπαντικά VADOL.

Ας δούμε όμως, λίγο πιο διεξοδικά, τι έχουν να πουν οι ίδιοι της οι πελάτες.

«Επισκεφτήκαμε την εν λόγω επιχείρηση επειδή ακριβώς χρησιμοποιούμε ακριβώς τα ίδια προϊόντα που παράγει. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι μου έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ότι στο διαδίκτυο έχει ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!!!!! Έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε στα φορτηγά μας τα λιπαντικά τούς και μείναμε έκπληκτοι από την "ομαλή" λειτουργία των κινητήρων. Ειδικά σε κινητήρες R V8 η ανταπόκριση που λάβαμε ήταν τόσο θεαματική που μπήκαμε στην διαδικασία να τα τσεκάρουμε πλέον με το πιο επώνυμο συνεργείο SCANIA των Βαλκανίων ( παρεμπιπτόντως εδρεύει Θεσσαλονίκη) σε ακραίες κ όχι μόνο καταστάσεις. Τα φτάσαμε στα όρια τους και οι μηχανικοί δεν είχαν λόγια. Μας εξήγησαν δε ότι αυτή η ποιότητα σε αυτή την τιμή δεν γίνεται να υπάρχει στην Ελλάδα. Και προκαλώ οποιονδήποτε (επαγγελματία ή μη) να με διαψεύσει!!! 5 αστέρια λοιπόν από εμένα στην FLOR OIL για την ποιότητα, την αξιοπιστία καί τις φοβερές τιμές!!!
Επίσης 5 αστέρια για την(εξωπραγματική για τα Ελληνικά δεδομένα) εξυπηρέτηση που έλαβα τόσο από το προσωπικό όσο και από τούς ιδιοκτήτες !!!
Και τέλος 5 αστέρια διότι οι άνθρωποι δεν λέγονται " σωστοί επαγγελματίες" αλλά
ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!!»


«Τόσο καιρό έπαιρνα υποτίθεται επώνυμα και ακριβά λάδια τα οποία δεν κρατούσαν καθόλου. Δοκίμασα τα λιπαντικά αυτά και πραγματικά η μέρα με την νύχτα ! Ανθεκτικά σε υψηλές πίεσης και απαιτήσεις του κινητήρα ! Εξαιρετική δουλειά παιδιά μπράβο σας.»

«Κορυφές αντιπηκτικά στην καλύτερη τιμή με την μέγιστη ποιότητα χρόνια πελάτης της εταιρίας αγοράζοντας διαφορά ήδη λίπανσης. Πάντα επαγγελματίες και γνώστες σε ότι τους ρωτήσεις. ΜΠΡΑΒΟ»

«Τα συγκεκριμενα λαδια αυτοκινητου εχω στο αμαξι μου και μου βγαζουν περισσοτερα χιλιομετρα.
Εξαιρετικη δουλεια.»


«ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.»

«Πολύ μεγάλη γκάμα επιλεγμένων λιπαντικών... από σοβαρούς και υπεύθυνους επιχειρηματίες..»

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ περισσότερα για τα λιπαντικά FlorOil.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • FLOR OIL

    FLOR OIL

    FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
     2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

     2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • DYNAMIC KOTE

    DYNAMIC KOTE

    Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
     2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
     2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • TRADE WIND

    TRADE WIND

    Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
     2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
     2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
     2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
     2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
     2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ