Εξάτμιση: Τα 4 τι και πως! Από έναν TOP Expert!

15743 Επισκέψεις στο άρθρο

Ποια εξάτμιση να βάλω; Τι πρέπει να προσέξω; Υπάρχει εγγύηση και πως θα γλιτώσω κάποια χρήματα; Όλες απαντήσεις στο «πιάτο» από την GP Exhaust!

Grammes Restaurant Cafe
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Πριν από μερικές μέρες μιλήσαμε για τα πλεονεκτήματα της σωστής λειτουργίας της εξάτμισης, και με ποια κριτήρια θα πρέπει να την επιλέγουμε.  Ζητήσαμε λοιπόν από έναν top expert στις εξατμίσεις, να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του σχετικά με το εξάρτημα, το οποίο χαρακτηρίζει το κινητήρα όσο κανένα άλλο.

 Ας δούμε λοιπόν τι μας απάντησε ο κύριος Λάμπρος Παππάς της GP Exhaust στα 4 βασικά ερωτήματα που του κάνουν οι υποψήφιοι πελάτες.

 Ψάχνεις να βρεις εξάτμιση;
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 


Πως καθορίζω τι ακριβώς μου χρειάζεται (άρα και τι χρήμα θα δώσω).

Το πιο βασικό σε αυτή την ερώτηση είναι το ποιο είναι το αυτοκίνητο που διαθέτει ο πελάτης. Επίσης το πόσο  θα κερδίσει από την βελτίωση της εξαγωγής του. Σημειώστε πως υπάρχουν κινητήρες που με ένα ολοκληρωμένο σύστημα  κερδίζουν και 10% της αρχικής ιπποδύναμης και άλλοι κινητήρες που με το ζόρι φθάνουν στο 2 – 4% .

Τι ρωτάω –Τι κοιτάω–Τι προσέχω –Τι συγκρίνω  σε αυτά που μου προτείνουν.

Για τα αυτοκίνητα που θα βελτιώσουμε προσέχουμε τα εξής:
- να μην ξεφεύγουν από τα όρια καυσαερίων που ορίζει ο νόμος (φθηνός καταλύτης)
- τα υλικά κατασκευής , απαραίτητη προϋπόθεση να είναι σε inox 304 (για αντοχή στο χρόνο)  
- τον θόρυβο που θα εκπέμπει το σύστημα εξαγωγής που θα βάλουμε (ώστε να μην είναι
  δυνατός και μας κουράζει).

Τι άλλο ζητάω (π.χ εγγύηση, τι είδους, τι καλύπτει)

Η εγγύση είναι ένα βασικό στοιχείο που εξετάζουμε για τα προϊόντα που θα επιλέξουμε. Προτιμούμε αυτά που θα μας καλύψουν σε βάθος χρόνου. Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, σωστή απόσβεση των χρημάτων μας και καμία  δυσάρεστη έκπληξη.

Πως γλιτώνω λεφτά (στην αγορά , στη χρήση)

Για να μην ξοδεύουμε άδικα λεφτά, θα πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε να κερδίσουμε από μία βελτίωση. ¶ρα και πόσο βαθειά θα μπει το χέρι στην τσέπη (γι αυτήν την επένδυση). Με την σωστή έρευνα στην αγορά επιλέγουμε τον βελτιωτή που έχει «όνομα», εμπειρία και που θα μας καλύψει με την μέγιστη εγγύηση και την σωστή δουλειά του (όχι  απλά με γνώμονα την φθηνότερη τιμή).  

Ποιος "είστε εσείς"  

GP Exchaust

Είμαστε στον χώρο της βελτίωσης,  στα συστήματα εξαγωγής  πάνω από 20 χρόνια!
Διαθέτουμε τα πιο  εξειδικευμένα μηχανήματα συγκόλλησης και επεξεργασίας για την κατασκευή εξατμίσεων.
Οι γνώσεις και η εμπειρία μας  στον χώρο, σε συνδυασμό με τα δείγματα δουλειάς  μας, μας έχουν φέρει ψηλά στην προτίμηση του κοινού και στις πρώτες θέσεις των Experts της αγοράς.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

     2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PAN-CAR

    PAN-CAR

    H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

     2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ