Αμμοβολή και ηλεκτροστατική βαφή ζαντών!

6231 Επισκέψεις στο άρθρο

Με μεγάλη εμπειρία στη βαφή μετάλλων η Μητραλουμίν εγγυάται ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα και απόλυτα προστατευμένες από την διάβρωση, ζάντες.

Οι ζάντες έχουν τη δική τους σημασία στην αισθητική μα και στην οδική συμπεριφορά (κρατήματα, σταθερότητα) του αυτοκινήτου. Συνήθως είναι κατασκευασμένες από σίδερο, εξαιτίας του μικρότερου κόστους τους (για τους κατασκευαστές). Οι ζάντες κράματος αλουμινίου θεωρούνται και πιο ανθεκτικές και πιο όμορφες οπτικά, ενώ είναι και πιο ελαφριές.     
Ωστόσο όλες οι ζάντες είναι εκτεθειμένες  σε πολλούς κινδύνους, όπως τα πεζοδρόμια, οι λακκούβες και τα πετραδάκια. Σπάνε, ξεβάφονται ή χάνουν την "γυαλάδα" τους.
Ο κάτοχος της ,σήμερα, μπορεί να αποφύγει τα περιττά έξοδα αντικατάστασης τους. Μπορεί να επαναφέρει τις παλιές ζάντες "σαν καινούργιες", αφού υπάρχουν συνεργεία
και
experts που  έχουν τη δυνατότητα να επιδιορθώσουν ή να βάψουν και να δώσουν ξανά την επιθυμητή αισθητική σε όλα τα μεγέθη ζαντών.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδους της ηλεκτροστατικής βαφής  σε σχέση με συμβατικότερες μεθόδους βαφής είναι σημαντικά, αφού στην ηλεκτροστατική βαφή το χρώμα ψεκάζεται σε μορφή πούδρας και πολυμερίζεται σε θερμοκρασίες άνω των 230 βαθμών Κελσίου, επιτυγχάνοντας έτσι άψογο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς απόκλιση απο τον κωδικό της επιθυμητής απόχρωσης. 

Το τελικό φινίρισμα της ζάντας μπορεί να είναι ματ ή γυαλιστερό. Η μέθοδος αυτή, εφαρμοζόμενη από τεχνικό με know how, προσφέρει και απόλυτη προστασία από την διάβρωση.

Top Expert της ηλεκτροστατικής βαφής

Στην Μητραλουμίν οι ειδικοί στον τομέα της βαφής μετάλλων και συγκεκριμένα των ζαντών, χρησιμοποιούν μεθόδους όπως η αμμοβολή και η ηλεκτροστατική βαφή.

Δείτε videos με δουλειές τους: https://www.facebook.com/lisandrospapageorgiou/
Στόχος τους το άριστο αποτέλεσμα. Μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις και το γούστο κάθε πελάτη ενώ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ανταγωνιστικές τιμές (Value for money λύσεις).

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΖΑΝΤΕΣ