Επισκευές καρμπυρατέρ & όχι μόνο!

3172 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2020

Το συνεργείο του Χάλα Αντώνιου λειτουργεί από το 1973 και είναι οι πλέον κατάλληλοι σχετικά με τα καρμπυρατέρ & Injection. Εμπιστευτείτε τους!

 
Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, ανταγωνιστικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς, μα πάνω απ` όλα πιστούς πελάτες !

Ο γενικός κανόνας λέει, ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται service περίπου μια φορά το χρόνο ή όταν συμπληρώσει 15-20.000 χιλιόμετρα το ανώτερο. Σωστότερο, όμως, είναι να εξετάζεις και άλλους παράγοντες όπως η μάρκα ή το μοντέλο του οχήματος και να λαμβάνεις υπόψη σου τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

Έτσι, είναι σημαντικό, όταν κάνεις service στο αυτοκίνητό σου, να επιλέξεις μία σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Μία επιχείρηση η οποία θα προσθέτει αξία στη «σχέση σας» και με την συμβουλευτική της μα κυρίως με την διατήρηση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σου (τόσο για λόγους καθημερινής ασφαλούς μετακίνησης όσο και για …πρακτικούς λόγους όπως η διατήρηση ψηλότερης μεταπωλητικής αξίας «όταν έρθει η ώρα του») !

Το συνεργείο του Χάλα Αντώνιου, πληροί αυτές τις προϋποθέσεις

Βρίσκεται  στην οδό Στρ.Κάλαρη & Ρεγκούκου, λειτουργεί από το 1973 και είναι οι πλέον κατάλληλοι σχετικά με τα καρμπυρατέρ & Injection. Θα σας προσφέρουν άριστες υπηρεσίες όπως:         Καλέστε:  2108319658
  • Διαγνώσεις
  • Επισκευές
  • Ρυθμίσεις Συστημάτων Τροφοδοσίας
  • Καθαρισμός Μπεκ
Οι κορυφαίες επιδόσεις και ασφάλεια ενός αυτοκινήτο  δεν εξαρτώνται μόνο από την μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου αλλά και από την ποιότητα του service. Στο συνεργείο του Χάλα Αντώνιου παρέχονται μόνο υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για ένα καλύτερο αυτοκίνητο.

Το προσωπικό της επιχείρησης εστιάζει στους 3 άξονες της top παροχής υπηρεσιών:
- φιλική & γρήγορη εξυπηρέτηση
- λύση πάνω στο δικό σας "πρόβλημα" (και όχι περιττά)
- σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές                                
Καλέστε:  2108319658

Το συνεργείο Χάλα Αντώνιου προσφέρει λοιπόν, τις υπηρεσίες του εξειδικευμένο στις επισκευές καρμπυρατέρ και τα συστήματα τροφοδοσίας παντώς τύπου αυτοκινήτων. Το μεράκι και ο επαγγελματισμός του προσωπικού, έχει δημιουργήσει μία ευρεία βάση πελατών (από απλούς ιδιώτες μέχρι απαιτητικούς επαγγελματίες) οι οποίοι "στόμα με στόμα" συστήνουν την ΚΑΤΩΠΗΣ SERVICE.


ΧΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 
Καλέστε:  2108319658

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός