Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Subaru Know how. Aμεσότητα & value for money!

1696 Επισκέψεις στο άρθρο

Με πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στο κλάδο της καλής συντήρησης αυτοκινήτου, η Subaru Sport Center - Καλφακάκος Μιχ. εγγυάται αμεσότητα στην εξυπηρέτηση και αξιοπιστία στην εργασία. Πλέον και σε περιβάλλον χωρίς συνωστισμό και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ανέπαφων συναλλαγών.

ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΙΩΤΗ Α. ΑΦΟΙ Ο.Ε.
KONCars - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αμεσότητα, αξιοπιστία (η οποία επισφραγίζεται και από ΕΓΓΥΗΣΗ  καλής λειτουργίας) και value for money υπηρεσίες, τα 3 ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης.

Στο " Subaru Sport Center " ελέγxουν το αυτοκίνητο σας δωρεάν (για να επιβεβαιώσουν την καλή του κατάσταση ή σας συμβουλεύουν αν κάτι χρειάζεται αντιμετώπιση).

Μα ας ξεκινήσουμε με κάτι "εποχικά" χρήσιμο για όλους μας. Η εαρινή περίοδος είναι εδώ και μαζί με τις ομορφιές της φέρνει και τον "εφιάλτη" για πολλούς, που δεν είναι άλλoς από την γύρη (ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η …ζέστη και ο απαραίτητος έλεγχος του Α/C) .

Το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου είναι η πρώτη γραμμή της άμυνας υγείας, απέναντι στις αλλεργίες στις καθημερινές σας μετακινήσεις με το αυτοκίνητο.
Kαλέστε:  2108544962

Το φίλτρο καμπίνας φροντίζει για την υγεία και την προστασία των ίδιων των επιβατών. Πλέον οι περισσότεροι από εμάς, γνωρίζουμε πως η τακτική χρήση του συστήματος κλιματισμού και θέρμανσης, ειδικά το καλοκαίρι και το χειμώνα, έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση διαφόρων ουσιών όπως σκόνη, γύρη και ρυπογόνες ουσίες.  

Έτσι λοιπόν η σκόνη η γύρη, αλλά και άλλοι ρυπογόνοι παράγοντες εισέρχονται στο αυτοκίνητο και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, δυσκολία στην αναπνοή, ιώσεις, φτέρνισμα, βουλωμένη μύτη ή ερεθισμό στα μάτια. Φυσικά  αυτά τα συμπτώματα είναι πιθανό να δυσκολέψουν ή και να εμποδίσουν την προσοχή σας στην ασφαλή οδήγηση και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να αποφέρουν μοιραία αποτελέσματα . Συνεπώς, η λειτουργία του φίλτρου καμπίνας είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία και την ασφάλειά σας και για αυτό το λόγο θα πρέπει να φροντίζετε να το καθαρίζετε τακτικά, (τουλάχιστον μία φορά το χρόνο).     Kαλέστε:  2108544962

Για Value for money Service (και αντικατάσταση φίλτρων), " Subaru Sport Center "

Στο συνεργείο, του κυρίου Καλφακάκου θα ελέγξουν το αυτοκίνητο σας δωρεάν (για να επιβεβαιώσουν την καλή του κατάσταση ή να σας συμβουλέψουν αν κάτι χρειάζεται αντιμετώπιση). Επίσης, τώρα που και η εποχή το «ζητάει» θα φροντίσουν ώστε ο αέρας στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας, να είναι πάντα καθαρός και υγιής, τοποθετώντας σας τα κατάλληλα φίλτρα καμπίνας (απλά ή ενεργού άνθρακα).

Επιπλέον –αν το χρειάζεστε-μπορείτε με ραντεβού να κάνετε και Service (επισκευής ή συντήρησης) του αυτοκινήτου σας. Διαθέτουν πείρα στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης αυτοκινήτου και προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές. Σημειώστε πως στο συνεργείο, μπορείτε να βρείτε και επαρκές στοκ από γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Subaru!

Οι υπηρεσίες του γνωστού Συνεργείου Subaru:
Συνεργείο αυτοκινήτων
Εμπόριο γνήσιων ανταλλακτικών Subaru
Αξεσουάρ αυτοκινήτων Subaru
Kit μετατροπών/βελτιώσεις Subaru
Τοποθετήσεις υγραερίου
Φανοποιείο και βαφές
Ανταλλακτικά φανοποιείου

* Σημειώστε πως στις διαθέσιμες υπηρεσίες εξυπηρέτησης περιλαμβάνονται και 
   αυτοκίνητο αντικατάστασης και  διευκολύνσεις πληρωμών.

Για Ραντεβού Kαλέστε:  2108544962

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών