ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το επετειακό Renault Magnum Legend αποτελεί φόρο τιμής στα 20 έτη από την πρώτη παρουσίαση του κορυφαίου γαλλικού φορτηγού.

Το επετειακό Renault Magnum Legend αποτελεί φόρο τιμής στα 20 έτη από την πρώτη παρουσίαση του κορυφαίου γαλλικού φορτηγού.

Επετειακό «θρυλικό» Renault Magnum

(8/12/2011)

Με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την παρουσίαση του πρώτου Magnum, η Renault Trucks παρουσίασε την επετειακή έκδοση Magnum Legend ως φόρο τιμής στο Truck of the Year για το 1991.

Μέσα στο 2011 συμπληρώνονται 20 έτη από την πρώτη παρουσίαση του κορυφαίου εκπρόσωπου της Renault Trucks στην κατηγορία των βαρέων φορτηγών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ήδη αλλεπάλληλες εκδηλώσεις της γαλλικής εταιρείας έχουν πραγματοποιηθεί και το «κερασάκι» στην τούρτα έρχεται να αποτελέσει η επετειακή έκδοση Magnum Legend.
Βασικό χαρακτηριστικό των –μόλις- 100 οχημάτων Magnum Legend που αναμένεται να κατασκευαστούν αποτελεί η ασπρόμαυρη διχρωμία του εξωτερικού. Για τους πιο μυημένους, αυτά ήταν και τα χρώματα του προκατόχου του Magnum, του Renault AE που παρουσιάστηκε το 1991.
Το πλαίσιο και ο χώρος για τον κινητήρα φέρουν μαύρη ματ βαφή ενώ η καμπίνα είναι ολόλευκη με πινελιές από αλουμίνιο. Παράλληλα στις πρώτες περίοπτη θέση έχει ένα λογότυπο με τον αύξοντα αριθμό (από το 1- 100) που αποτελεί και την ταυτότητα της συλλεκτικής αυτής έκδοση του Magnum.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: www.autotritipro.gr
Mercedes
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI