9 φωτογραφίες »

Mercedes-Maybach EQS SUV: Crossover λιμουζίνα με ζάντες 24 ιντσών

80.175 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2021)

Το πρωτότυπο είναι επιβλητικό σε εμφάνιση, έχει γιγάντιες ζάντες 24 ιντσών που τραβούν το βλέμμα και προσφέρει μεγάλες ανέσεις σε οδηγό και επιβάτες, όπως αρμόζει σε μια πραγματική λιμουζίνα.

H Μercedes έχει αυτή την στιγμή στην αγορά την ηλεκτρική ναυαρχίδα EQS, αλλά η μάρκα με έμβλημα το αστέρι φαίνεται πως ετοιμάζει και μια SUV έκδοση για το μοντέλο. Το νέο πρωτότυπο Maybach EQS SUV προλογίζει πως θα μοιάζει το EQS SUV που θα έρθει το 2023 και η ίδια η φίρμα ισχυρίζεται ότι πως το μοντέλο που θα δούμε στους δρόμους δεν θα έχει σημαντικές διαφορές στην εμφάνισή του με το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Οι ζάντες των 24 ιντσών κλέβουν την παράσταση.

Οι ζάντες των 24 ιντσών κλέβουν την παράσταση.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Επιβλητική παρουσία
Το πρωτότυπο έκανε ντεμπούτο σε Zircon κόκκινο και Obsidian μαύρο μεταλλικό χρώμα και το σίγουρο είναι ότι η γιγάντια κλειστή γρίλια που βρίσκεται στο ρύγχος του κάνει το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο επιβλητικό και σίγουρα θα τραβά αμέσως τα βλέμματα. Δίπλα στην γρίλια είναι τοποθετημένα λεπτά φωτιστικά σώματα LED, ενώ ο κόκκινος προφυλακτήρας και ο διαχύτης που βρίσκεται ενσωματωμένος πάνω του δίνουν μια ξεχωριστή νότα στην εξωτερική εμφάνιση του concept. Χρώμιο βλέπουμε στον πρόβολο, στο πλαίσιο των παραθύρων αλλά και στα δύο κατώφλια, οι ζάντες είναι 24 ιντσών και μοναδικής σχεδίασης, ενώ πίσω βλέπουμε τα δύο φώτα είναι ενωμένα μεταξύ τους.

«Βασιλιάδες» οι πίσω επιβάτες
Όποιος θέλει να μπει μέσα στο αυτοκίνητο, αρκεί να το πλησιάσει και η πόρτα θα ανοίξει μόνη της αυτόματα, ενώ δίνεται η δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να ανοίγει τις πίσω θύρες επίσης αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Αφού καθίσει ο οδηγός στο κάθισμά του, θα δει μπροστά του ένα εξαιρετικά φουτουριστικό τιμόνι αλλά και το Hyperscreen σύστημα infotainment να απλώνεται σε όλο το ταμπλό. Επειδή το Maybach EQS SUV παραμένει μια λιμουζίνα, οι ανέσεις που έχουν στην διάθεσή τους οι πίσω επιβάτες είναι μεγάλες. Πίσω από τα μπροστινά καθίσματα υπάρχουν οθόνες, βλέπουμε ένα βάζο με λουλούδια ανάμεσα στα δύο καθίσματα και θήκες ποτήρια. Στόχος της Mercedes είναι να προσφέρει επίσης αναδιπλούμενα τραπέζια σε κάθε πίσω επιβάτη, ποτήρια για σαμπάνια και ψυγείο.

Πότε θα το δούμε
Η Mercedes δεν αποκάλυψε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου αλλά επιβεβαίωσε πως το concept θα βασίζεται πάνω στη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα της φίρμας. To EQS SUV στην έκδοση παραγωγής θα παρουσιαστεί το 2022 και θα ακολουθήσει μια ακόμη πιο πολυτελής Maybach έκδοση. Η αυτονομία του αυτοκινήτου λέγεται πως θα φτάνει τα 600 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις δοκιμές WLTP.

Κλέβει την παράσταση!
Το πρωτότυπο είναι επιβλητικό σε εμφάνιση, έχει γιγάντιες 24άρες ζάντες και προσφέρει μεγάλες ανέσεις, όπως αρμόζει σε μια πραγματική λιμουζίνα.
Πώς σου φαίνεται η τεράστια γρίλια και οι 24άρες ζάντες; Μήπως το παράκαναν;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
SEAT