ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Renault Connect αποτελεί μια σχεδιαστική σπουδή της γαλλικής εταιρείας στην μορφή και τις δυνατότητες των μελλοντικών φορτηγών της.

Το Renault Connect αποτελεί μια σχεδιαστική σπουδή της γαλλικής εταιρείας στην μορφή και τις δυνατότητες των μελλοντικών φορτηγών της.

Connect: Το φορτηγό του μέλλοντος

(13/12/2011)

Οι έρευνες της Renault Trucks για το «ιδανικό φορτηγό με την κατάλληλη πηγή ενέργειας, στο σωστό μέρος, την σωστή στιγμή» έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς και πρώτος εξ αυτών είναι το πρωτότυπο Connect.

Έχετε αναλογιστεί ποια είναι η μορφή και οι δυνατότητες των ενδοαστικών μεταφορών προϊόντων το 2030 ή το 2040;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε μια προσπάθεια να δώσει τις πρώτες… απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, η Renault Trucks εξελίσσει έναν νέο –επαναστατικό- τύπο φορτηγού με την ονομασία «Connect».
Όπως αναφέραμε στο εισαγωγικό, στόχος της Renault Trucks είναι να προσφέρει «το κατάλληλο φορτηγό, με την κατάλληλη πηγή ενέργειας για την κίνηση του, στην κατάλληλη στιγμή για την κατάλληλη χρήση».
Εξάλλου η γαλλική εταιρεία είναι από τις λίγες που έχουν να προσφέρουν πολλαπλές λύσεις και προϊόντα στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων με κινητήρες που κάνουν χρήση εναλλακτικών τύπων καυσίμου και ενέργειας (ηλεκτρικά, υβριδικά κ.ά.).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: www.autotritipro.gr
Mercedes
Autotriti.gr