ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η «προκλητική» διαφήμιση της Renault

(16/1/2012)

Τα ανοιχτόμυαλα άτομα του γαλλικού διαφημιστικού πρακτορείου που συνεργάζονται με τη Renault προχώρησαν για ακόμα μια φορά σε μια αρκετά προκλητική διαφήμιση.

Το προκλητικό διαφημιστικό σποτ του ανανεωμένου Renault Twingo.

Τα διαφημιστικά πρακτορεία της Ευρώπης έχουν το ελεύθερο να παρουσιάζουν «ανοιχτόμυαλα» την ιδέα τους και φυσικά να την υλοποιούν σε αντίθεση με τα πρακτορεία της Αμερικής. Η Renault είναι μια από τις αυτοκινητοβιομηχανίες της Ευρώπης που δε διστάζει να παρουσιάσει διαφημίσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως προκλητικές ή προχωρημένες από ορισμένους, αλλά σίγουρα όχι απόλους. Σαυτό το σημείο να θυμίσουμε και την προχωρημένη διαφήμιση του 2010 για το Twingo, όπου υπήρχε φλέρτ ανάμεσα σε δύο γυναίκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Η γαλλική φίρμα παρουσίασε ακόμα ένα… προκλητικό διαφημιστικό σχετικά με το ανανεωμένο Renault Twingo, όπου μια μητέρα δείχνει το μεγαλύτερο και έγχρωμο τατουάζ στην κόρη της, υποδεικνύοντας ότι είναι καλύτερο το δικό της από αυτό που «χτύπησε» η κόρη. Φυσικά, το σημείο το οποίο έχουν οι δυο τους το τατουάζ είναι το κλασικό σημείο που ταιριάζει… μόνο στις γυναίκες. Περισσότερα όμως στο βίντεο…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI