Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Kαι Renault και...Diesel - Oδηγήστε το Clio 1,5 dCi!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Kαι Renault και...Diesel - Oδηγήστε το Clio 1,5 dCi!

Kαι Renault και...Diesel - Oδηγήστε το Clio 1,5 dCi!

(13/6/2012)

Θα οδηγήσετε το Clio; Σας ενδιαφέρει το diesel; Παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πολύ ενδιαφέρουσα πετρελαιοκίνητη έκδοση του μικρού Renault με κινητήρα 1,5 λίτρων dCi.

Aποτελώντας ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της Renault, το Clio συνεχίζει την εμπορική του πορεία με πλήθως από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Ειδικά στην έκδοση με diesel κινητήρα 1,5 λίτρων dCi το Clio αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και ελκυστικές αγοραστικές προτάσεις. 
Πιο αναλυτικά, ο εν λόγω κινητήρας είναι διαθέσιμος σε δύο διαφορετικές εκδοχές, με 90 και 105 ίππους (στην πρώτη περίπτωση εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων και στη δεύτερη με 6 σχέσεων). Οι τιμές τιμοκαταλόγου του γαλλικού μοντέλου ξεκινούν από τα 14.790 ευρώ, για την 3θυρη έκδοση More των 90 ίππων. Το Clio 1,5 dCi Dynamic των 105 ίππων τοποθετείται βάσει τιμοκαταλόγου στα 16.990 ευρώ. Ο στάνταρ εξοπλισμος βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, με την απόδοση και την κατανάλωση του κινητήρα να αφήνει τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.
- πολύ ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου
- Την ιδανική ρύθμιση της ανάρτησης
- Την πολύ καλή θέση οδήγησης
- Τη διαθέσιμη ροπή του diesel κινητήρα
- Τη χαμηλή κατανάλωση
- Τον μεγάλο χώρο αποσκευών 
Ο αρχικός εξοπλισμός του  Clio 1,5 dCi είναι αρκετά πλήρης και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ESP, αερόσακους/οδηγού/συνοδηγού/πλευρικοί, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, Κλιματισμός, Ηχοσύστημα, Ζάντες Αλουμινίου και Προβολείς Ομίχλης. 
ΤIP: Ρωτήστε τους ανθρώπους της Renault για τις ενδιαφέρουσες χρηματοδοτήσεις που προσφέρουν οι κατά τόπους επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας. Επίσης, ανά περίπτωση ισχύουν και εκπτώσεις αλλά και όφελος απόσυρσης

Είτε με 3θυρο είτε με 5θυρο αμάξωμα, το Clio παραμένει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και ελκυστικά μικρά μοντέλα.

Είτε με 3θυρο είτε με 5θυρο αμάξωμα, το Clio παραμένει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και ελκυστικά μικρά μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA