ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το βασικό σλόγκαν της Renault Trucks κατά τη διάρκεια της προσεχούς ΙΑΑ του Ανοβέρου θα είναι το «Όλα για την οικονομία καυσίμου».

Το βασικό σλόγκαν της Renault Trucks κατά τη διάρκεια της προσεχούς ΙΑΑ του Ανοβέρου θα είναι το «Όλα για την οικονομία καυσίμου».

Με Euro6 η Renault Trucks στην IAA

(19/7/2012)

Μια ακόμη εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων, η Renault Trucks, ανακοίνωσε πως μεταξύ των εκθεμάτων της στην προσεχή ΙΑΑ θα περιλαμβάνονται και οι προτάσεις της με κινητήρες Euro6.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

EN-US">H προσεχής Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων τουΑνοβέρου (ΙΑΑ) που θα πραγματοποιηθεί από τις 20-27 Σεπτεμβρίου 2012,αναμένεται να είναι μια από τις σημαντικότερες των τελευταίων ετών καθώς η μίαμετά την άλλη, οι διεθνείς εταιρείες κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων,ανακοινώνουν πως θα συμμετάσχουν σε αυτή με πλήθος νέων προϊόντων και –τοσημαντικότερο- με νέες εκδόσεις κινητήρων που καλύπτουν τις προδιαγραφές τουιδιαίτερα αυστηρού πρωτοκόλλου Euro6, αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων.

Η πιο πρόσφατη εταιρεία που ανακοίνωσεπως θα παρουσιάσει νέους κινητήρες Euro6 στην ΙΑΑ είναι η Renault Trucks.

Με βασικό σλόγκαν της το «Allfor Fuel Eco» (τα πάντα για την οικονομία καυσίμου, η γαλλικής εταιρεία αναμένεταινα φιλοξενήσει στο περίπτερο της (Νο21, Hall 17) πολλές και σημαντικές νέεςτεχνολογίες και προϊόντα που ως βασικό στόχο έχουν την μείωση της μέσηςκατανάλωσης καυσίμου σε όλες τις κατηγορίες των χερσαίων οδικών εμπορευματικώνμεταφορών.

Χαρακτηριστικά αξίζει νααναφέρουμε πως μεταξύ των εκθεμάτων της Renault Trucks θα περιλαμβάνονταιεκδόσεις των Premium, Midlum, Kerax κ.ά. με εναλλακτικούς τύπους καυσίμου (π.χ.φυσικό αέριο) ή υβριδικά συστήματα κινητήρων (καθώς και αμιγώς ηλεκτροκίνητεςεκδόσεις τους).

HUYNDAI
VW