ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξωτερική εικόνα για… φίλημα, με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault να ταιριάζει «γάντι» στις ανανεωμένες διαστάσεις του Clio 4ης γενιάς.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εξωτερική εικόνα για… φίλημα, με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault να ταιριάζει «γάντι» στις ανανεωμένες διαστάσεις του Clio 4ης γενιάς.

Οδηγούμε πρώτοι το νέο Renault Clio

(12/10/2012)

Η 4η γενιά Clio ξεκινά μια νέα εποχή για τη Renault, εκεί όπου το ελκυστικό design και οι μικρού κυβισμού κινητήρες θα παντρευτούν με την παραδοσιακή άνεση και ασφάλεια των δημιουργημάτων της μάρκας.

Με μια ματιά
-Τέταρτη γενιά Clio
-Με εντυπωσιακή σχεδίαση 
-Πλήρης νέα γκάμα κινητήρων
-Με κατανάλωση-ρεκόρ, μόνο από 3,2 λτ./100 χλμ.
-Στην Ελλάδα το Νοέμβριο 
Ακολουθώντας μια μακρά παράδοση της Renault στη κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, το Clio παρέλαβε τη –βαριά– σκυτάλη από το Renault 5 στις αρχές της δεκαετίας του Ά90, ώστε όχι μόνο να συνεχίσει την παράδοση αυτή, αλλά και να την ενισχύσει έναντι μάλιστα ενός αυξανόμενου ανταγωνισμού. Ύστερα από 22 χρόνια, 3 γενιές και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 12.000.000 αυτοκίνητα, το Clio έχει να επιδείξει πολλά βραβεία και διακρίσεις (π.χ. το Clio I ήταν το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 1991 και το Clio III του 2006), ενώ ήταν και το πρώτο μικρό μοντέλο που κατάφερε να λάβει 4 αστέρια (1998, Clio II) και 5 αστέρια (2005, Clio II) στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Μετά από όλα αυτά, η παρουσίαση σήμερα του 4ης γενιάς Clio αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την αυτοκίνηση, ειδικά από τη στιγμή που η Renault αποφάσισε να μας γνωρίσει σε αυτό το Clio τόσο τη νέα σχεδιαστική της ταυτότητα, όσο και τους νέους «downsized» κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Εμείς, ταξιδεύουμε μέχρι τη Φλωρεντία της Ιταλίας για να οδηγήσουμε το νέο μοντέλο και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας…
Περισσότερα για το νέο Renault Clio μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος 42 του εβδομαδιαίου περιοδικού Auto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει αυτή την Τρίτη (16.10.2012) 

Με την πρώτη ματιά το νέο Renault Clio εντυπωσιάζει με τις καμπύλες του, το σφηνοειδές του σχήμα και το

Με την πρώτη ματιά το νέο Renault Clio εντυπωσιάζει με τις καμπύλες του, το σφηνοειδές του σχήμα και το "κουπέ" αμάξωμά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
LEASING CONNECT VS DOBLO