Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το CBR500R είναι το πιο sport από τα τρία, επηρεασμένο αισθητικά (αλλά όχι μόνο) από το CBR 1000RR.

Το CBR500R είναι το πιο sport από τα τρία, επηρεασμένο αισθητικά (αλλά όχι μόνο) από το CBR 1000RR.

Νέα Honda CBR500R, CB500F, CB500X

5.153 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2012)

Όπως αναμενόταν, ανάμεσα στα μοντέλα που παρουσίασε η Honda στην EICMA βρίσκονται και τα τρία μοντέλα που μας απασχόλησαν τις τελευταίες ημέρες, τα CBR500R, CB500F και CB500X.

Τα τρία μοντέλα αποτελούν τρεις παρόμοιες προτάσεις στο χώρο των μεσαίων κυβικών. Παρόμοιες, βέβαια, είναι ως προς τον εξοπλισμό τους, αλλά όχι και ως προς τη φιλοσοφία τους, καθώς αυτή έχει διαχωριστεί ανάμεσα στις τρεις μοτοσικλέτες. Το CBR500R είναι ο sport εκπρόσωπος της γκάμας, το CB500F αποτελεί ένα γυμνό all-round και το CB500X ένα πρακτικό on-off. Και τα τρία μοντέλα, πάντως, απευθύνονται κυρίως σε νεαρής ηλικίας αναβάτες, οι οποίοι είτε είναι κάτοχοι του επερχόμενου διπλώματος Α2 είτε επιθυμούν την ομαλή μετάβαση από τα 125 κ.εκ. σε μεγαλύτερου κυβισμού μοτοσικλέτες.
Παρά τις διαφορές τους στη φιλοσοφία, πάντως, τα τρία μοντέλα διαθέτουν πολλά κοινά στοιχεία. Ο δικύλινδρος κινητήρας και το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο έχουν τοποθετηθεί αυτούσια και στα τρία μοντέλα, ενώ σημαντικές ομοιότητες συναντάμε και στον περιφερειακό εξοπλισμό.
Διαβάστε αναλυτικά στο mototriti.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr