Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η οικογένεια των συστημάτων SPORT HYBRID περιλαμβάνει τρία διαφορετικά συστήματα, για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Το νέο σύστημα υπόσχεται πολύ αποδοτική EV εκκίνηση και οδήγηση με μικρές – μεσαίες ταχύτητες χρησιμοποιώντας τους συμπλέκτες για αποσύνδεση του κινητήρα.

Νέο συμπαγές υβριδικό σύστημα Honda

5.265 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/11/2012

Την ανάπτυξη της γκάμας των υβριδικών της συστημάτων δρομολογεί η Honda, με το SPORT HYBRID Intelligent Dual Clutch Drive, το οποίο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο άμεσο μέλλον από τα μικρά μοντέλα της γκάμας της.

 

Τρία ξεχωριστά υβριδικά συστήματα έχει σχεδιάσει η Honda, ώστε να καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις ανά κατηγορία. Η νεότερη προσθήκη αφορά το SPORT HYBRID Intelligent Dual Clutch Drive, ένα ελαφρύ και συμπαγές υβριδικό σύστημα, με συνδυασμό κινητήρα 1,5 λίτρων, ηλεκτροκινητήρα και 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, κατάλληλο για μικρά οχήματα. Αυτό υπόσχεται βελτιωμένες οδηγικές επιδόσεις και εκπληκτική οικονομία καυσίμου. Σε σχέση με ένα συμβατικό υβριδικό σύστημα ενός ηλεκτροκινητήρα, η εταιρία υποστηρίζει ότι προσφέρει ισχυρότερη και πιο γραμμική αίσθηση επιτάχυνσης, καθώς και βελτιωμένη απόδοση, κατά τουλάχιστον 30%.


Το συγκεκριμένο έρχεται να προστεθεί στο SPORT HYBRID Intelligent Multi Mode Drive, σύστημα δύο ηλεκτροκινητήρων για μεσαία οχήματα, και το SPORT HYBRID SH-AWD (SPORT HYBRID Super Handling - All Wheel Drive), το υβριδικό σύστημα τριών ηλεκτροκινητήρων για μεγάλα οχήματα, που επιτρέπει την ανεξάρτητη κατανομή ροπής στους δύο πίσω τροχούς. 

Tags: HONDA JAZZ