Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Honda δημοσίευσε μια φωτογραφία-teaser παρουσιάζοντας ένα νέο σπορτίφ και αρκετά δυναμικό SUV.

Η Honda δημοσίευσε μια φωτογραφία-teaser παρουσιάζοντας ένα νέο σπορτίφ και αρκετά δυναμικό SUV.

Νέο δυναμικό SUV από τη Honda

5.310 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2012)

Τo νέο Honda Compact «Urban SUV Concept» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Σαλόνι της Αμερικής (ΝΑΙΑS), που διοργανώνεται στο Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο 2013.

To «Urban SUV Concept» είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο που συνδυάζει σπορ και δυναμικά χαρακτηριστικά ενός SUV με μεγάλους εσωτερικούς χώρους. Μπορεί η εικόνα να μην αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία, ωστόσο αυτό που δεν… κρύβεται είναι η δυναμικότητα του νέου πρωτότυπου. Το σπορ coupe SUV έχει διογκωμένα φτερά, ενώ διαθέτει ένα «νεύρο» κατά μήκος του αμαξώματος που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το σπορτίφ χαρακτήρα του. Αναμφίβολα, το μηχανικό σύνολο που θα εφοδιάζεται το νέο πρωτότυπο θα στηρίζεται πάνω στη νέα «πράσινη» φιλοσοφία της Honda, Earth Dreams Technology, που συνδυάζουν υψηλή απόδοση με ελάχιστους ρύπους CO2.
Το πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που θα διοργανώσει η American Honda Motor Co. στα εγκαίνια του NAIAS 2013  στις 14 Ιανουαρίου 2013. Μετά τη συνέντευξη τύπου περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες για το νέο SUV της Honda.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από τις 16-27 Ιανουαρίου 2013.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG