Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στοιχεία για τις μεταφορικές δυνατότητες του πρωτότυπου Pick-Up δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά ωστόσο η έκδοση παραγωγής του αναμένεται το 2014.

Στοιχεία για τις μεταφορικές δυνατότητες του πρωτότυπου Pick-Up δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά ωστόσο η έκδοση παραγωγής του αναμένεται το 2014.

Είναι ο… προπομπός του νέου L200;

3.511 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2013)

Το υβριδικό (πετρελαιοκινητήρα/ ηλεκτροκινητήρας) πρωτότυπο Pick-Up που η Mitsubishi παρουσίασε στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα προοίμιο του νέου L200.

Με την πλειοψηφία των εταιρειών

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ελαφρών ημιφορτηγών (Pick-Up) να έχουν ήδηπαρουσιάσει τους νέους εκπροσώπους τους (Ford Ranger, Isuzu D-Max) ή σημαντικές αναβαθμίσεις αυτών (VW Amarok, Toyota Hilux), ηMitsubishi επιβάλλεταινα προχωρήσει στην ανανέωση του L200 προκειμένουνα το διατηρήσει ανταγωνιστικό.

Η 83η ΔιεθνήςΈκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (7-17 Μαρτίου) δεν θα μπορούσε παρά νααποτελέσει το ιδανικό… σκηνικό για μια πρόγευση των μελλοντικών σχεδίων τηςιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας και το πρωτότυπο GR-HEV δεν εξυπηρετείπαρά αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινωθείπρόσφατα από το στρατόπεδο της Mitsubishi, μέχριτο 2020 το 20% της γκάμας των οχημάτων της αναμένεται να προσφέρεται με κάποιοντύπο «ηλεκτροκίνησης» είτε αυτό αφορά σε αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα είτεδιάφορες μορφές υβριδικών συστημάτων.

Σε ότι αφορά σταεπαγγελματικά οχήματα και ειδικά την κατηγορία των Pick-Up, η Mitsubishi θεωρείπως ο συνδυασμός ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης με έναν ηλεκτροκινητήρα είναισαφέστατα μια πιο αρμόζουσα αλλά και βιώσιμη λύση σε σχέση με ένα πλήρωςηλεκτροκίνητο και… φορτιζόμενο επαγγελματικό όχημα. Εξάλλου, η δεύτερη επιλογήκοστίζει κατά πολύ περισσότερο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο:

ford
LEASING PICK UPS