Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μέσω του Audi connect, οι οδηγοί θα μπορούν να βρουν εύκολα και γρήγορα την καταλληλότερη θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό τους.

Μέσω του Audi connect, οι οδηγοί θα μπορούν να βρουν εύκολα και γρήγορα την καταλληλότερη θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό τους.

Το Audi connect πληροφορεί και για πάρκινγκ

1.955 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2013)

Μια πρωτοποριακή λειτουργία εγκαινίασε η Audi, μέσω του Audi connect για όλα τα μοντέλα της. Οι χρήστες, πρώτα στην Αμερική και μετά στην Ευρώπη, θα μπορούν να βρίσκουν θέση στάθμευσης την ώρα που οδηγούν, μέσω του συστήματος πλοήγησης MMI.

Η Audi ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή για το ηλεκτρονικό σύστημα Audi connect, με το οποίο εφοδιάζονται όλα τα μοντέλα της. Η εφαρμογή αυτή θα παρέχεται δωρεάν και θα είναι διαθέσιμη αρχικά στην Αμερική και μετέπειτα στην Ευρώπη.Ειδικότερα, η συγκεκριμένη λειτουργία θα διευκολύνει τον οδηγό στην άμεση εξεύρεση κατάλληλης θέσης πάρκινγκ και μάλιστα, μέσω του συστήματος πλοήγησης ΜΜΙ θα τον κατευθύνει προς τα εκεί.Επίσης το σύστημα αυτό, θα είναι σε θέση, εκτός των άλλων να συγκρίνει διάφορες επιλογές θέσεων, να ενημερώνει για τις θέσεις επί πληρωμή, για το αν είναι θέσεις στο δρόμο ή σε ιδιωτικά πάρκινγκ, ενώ παράλληλα θα αποθηκεύει τις εκάστοτε προτιμήσεις του οδηγού για καθημερινούς προορισμούς, ώστε να διευκολύνεται στο μέλλον.Το Audi connect parking είναι μια τεχνολογία, που παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ φέτος για πρώτη φορά και για αυτό θα εφαρμοστεί στην πράξη στους δρόμους της Αμερικής, εξυπηρετώντας κατά τους υπεύθυνους, πάνω από 100.000 χρήστες. Αλλωστε όπως δήλωσαν, η εν λόγω εφαρμογή είναι πιο απλή, πιο γρήγορη και πιο σύγχρονη ακόμα κι από τα applications των smartphones.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Ford