ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

114 νέα οχήματα στο στόλο της ΕΛ.ΑΣ.

3.364 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2019)

Η Ελληνική Αστυνομία ανανέωσε το στόλο της με 114 νέα οχήματα, εκ των οποίων 6 αυτοκίνητα, 107 μοτοσικλέτες και 1 λεωφορείο.


Σε πρόσφατη τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, στην Αμυγδαλέζα, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε τα νέα οχήματα που εντάσσονται στο δυναμικό της. Πρόκειται για 107 μοτοσικλέτες και 6 αυτοκίνητα, που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας, καθώς και ένα λεωφορείο που αποτελεί δωρεά της εταιρείας «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.».

Όσον αφορά στα τετράτροχα, πρόκειται για τέσσερα Nissan Qashqai diesel 4X4 και δύο Nissan Navara που προορίζονται για την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, καθώς και για ένα Nissan ΝV400, που προορίζεται για την μονάδα των ΜΑΤ. Στα δίκυκλα τώρα, παραδόθηκαν 107 Suzuki V-Strom 650 στην Ελληνική Αστυνομία, εκ των οποίων οι 56 θα παραμείνουν στην Αττική, στις υπηρεσίες της Τροχαίας, ενώ οι υπόλοιπες 51 θα κατανεμηθούν στην επαρχία για την κάλυψη αναγκών συνοριακής φύλαξης.

Τέλος, σημειώνουμε πως στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, εκ μέρους της εταιρείας «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.» ο Διευθυντής Διεθνούς Εμπορίου Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Μπίκας και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας κ. Γεώργιος Βαμβακάς και εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ανδρέας Βασιλόπουλος καθώς και Προϊστάμενοι Κλάδων, Διευθυντές Διευθύνσεων και Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών του Αρχηγείου.

Mercedes
Audi