Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Λόγω παραλείψεων της Ferrari να υποβάλει εκθέσεις στις αρμόδιες αρχές για την Οδική Ασφάλεια, η αμερικανική κυβέρνηση επέβαλε πρόστιμο 3,5 εκατ. δολαρίων (2,8 εκατ. ευρώ περίπου) στην ετιαρεία.

Λόγω παραλείψεων της Ferrari να υποβάλει εκθέσεις στις αρμόδιες αρχές για την Οδική Ασφάλεια, η αμερικανική κυβέρνηση επέβαλε πρόστιμο 3,5 εκατ. δολαρίων (2,8 εκατ. ευρώ περίπου) στην ετιαρεία.

3,5 εκατ. δολάρια πρόστιμο στη Ferrari

2.201 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2014)

Η αμερικανική κυβέρνηση επέβαλε στη Ferrari πρόστιμο 3,5 εκατ. δολαρίων για τη μη υποβολή εκθέσεων της εταιρείας σχετικά με παραβάσεις της οδικής ασφάλειας, στην αρμόδια υπηρεσία των Η.Π.Α.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, το τμήμα Εθνικής Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας των Η.Π.Α. διαπίστωσε ότι η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία των supercars δεν έχει υποβάλει από το 2011–ως όφειλε- εκθέσεις στην αρμόδια αρχή για θέματα Οδικής Ασφάλειας των μοντέλων Ferrari στους αμερικανικούς δρόμους.Πιο συγκεκριμένα κατά την αμερικανική νομοθεσία, η Ferrari έπρεπε να έχει αναφέρει στην Υπηρεσία Δημόσιας Ασφάλειας των Η.Π.Α. τις περιπτώσεις που λόγω των μοντέλων Ferrari κινδύνεψε η ζωή των πολιτών, είτε από παραλείψεις της εταιρείας, είτε από τροχαία συμβάντα, είτε από προβλήματα στα εν λόγω μοντέλα. Λόγω λοιπόν των παραλείψεων αυτών, η αμερικανική κυβέρνηση επέβαλε πρόστιμο 3,5 εκατ. δολαρίων (2,8 εκατ. ευρώ περίπου) στη Ferrari.Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Μεταφορών των Η.Π.Α., Anthony Foxx, δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την παράλειψη της Ferrari να συμμορφωθεί με τους ισχύοντες νόμους που έχουν δημιουργηθεί για να εξασφαλίζουν την Οδική Ασφάλεια στους δρόμους».Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιταλική εταιρεία αποδέχτηκε το σφάλμα και το επιβληθέν πρόστιμο και δεσμεύτηκε να υποβάλλει όλα τα σχετικά έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες πολύ σύντομα.Τέλος, η επικεφαλής επικοινωνίας της Ferrari στην Αμερική, Krista Florin, τόνισε ότι η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υποβολή των σχετικών εγγράφων, προκειμένου να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον από πλευράς της ιταλικής φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO