Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρά το αρνητικό κλίμα η Hyundai αυξάνει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη

Παρά το αρνητικό κλίμα η Hyundai αυξάνει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη

¶νοδος της Hyundai στην Ευρώπη

(20/5/2009)

Aποτελέσματα που δόθηκαν από τον Πανευρωπαϊκό Σύνδεσμο Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) δείχνουν ένα θετικό πρώτο τετράμηνο για την Hyundai το 2009, έχοντας μερίδιο αγοράς ύψους 2.3% στην Ευρώπη κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου, σε σχέση με το 1.7% για την ίδια χρονική περίοδο το περασμένο έτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τον Απρίλιο, η Hyundai πέτυχε αύξηση των πωλήσεων της τάξεως περίπου 10%, ενώ ολόκληρη η βιομηχανία αυτοκινήτου παρουσίασε μείωση πωλήσεων κατά 12.3%. Η εταιρεία σημείωσε εξαιρετικές πωλήσεις στη Γερμανία – την μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης – με άνοδο 134% και η Hyundai είναι αυτήν την στιγμή ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος κατασκευαστής αυτοκινήτων. Η ίδια θετική εικόνα παρουσιάζεται στην Μεγάλη Βρετανία, όπου οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 19% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2008 κι έτσι η Hyundai τοποθετείται ξανά στη κορυφή, με σταθερή αντίσταση στην τάση της εποχής και την έντονη μείωση των πωλήσεων στον κλάδο.

Στους τέσσερις πρώτους μήνες έως και τον Απρίλιο, οι πωλήσεις των αυτοκινήτων της Hyundai στις μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν παραμείνει εκτός της τρέχουσας καθοδικής τάσης της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ενώ οι συνολικές πωλήσεις της βιομηχανίας του αυτοκινήτου έχουν μειωθεί κατά 15.9%, με την πλειοψηφία των κατασκευαστών να παρατηρούν μείωση στις ταξινομήσεις, η Hyundai παραμένει ο μοναδικός μεγάλου βεληνεκούς κατασκευαστής με άνοδο στο μερίδιο αγοράς και όγκου πωλήσεων στην Ευρώπη.
Mercedes
E-CANTER