Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μία νέα πατέντα φαίνεται πως ετοιμάζει η Ford, η οποία όπως όλα δείχνουν αφορά τον εξοπλισμό οχημάτων με αφαιρούμενες πόρτες!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν το επερχόμενο Ford Bronco να είναι το όχημα που θα εξοπλιστεί με τη νέα πατέντα.

Ο αέρας θα εισέρχεται χωρίς εμπόδια στη καμπίνα.

Οι μεντεσέδες μοιάζουν να είναι αρθρωτοί.

Αφαιρούμενες πόρτες ετοιμάζει η Ford

1.724 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2019)

Μία νέα πατέντα φαίνεται πως ετοιμάζει η Ford, η οποία όπως όλα δείχνουν αφορά τον εξοπλισμό οχημάτων με αφαιρούμενες πόρτες!

Αν λάβουμε υπ όψιν μας τα σχέδια ευρεσιτεχνίας που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η Ford σκοπεύει να εξοπλίσει τα μελλοντικά της αυτοκίνητα με τη δυνατότητα να αφαιρούνται οι πλαϊνές πόρτες και τη θέση τους να παίρνουν δύο δοκοί ασφαλείας. Αυτό παρουσιάζεται ξεκάθαρα στις εικόνες που μπορείτε να δείτε πιο πάνω.
 
Σε αυτές απεικονίζεται ένα όχημα που δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για SUV ή Pick-Up, ωστόσο διαθέτει αφαιρούμενες πόρτες με αποσπώμενες δοκούς ασφαλείας που μπορούν να τοποθετηθούν ξανά στο όχημα μόλις αφαιρεθούν οι πόρτες. Με απλά λόγια τα σχέδια δείχνουν ένα αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί χωρίς τις παραδοσιακές πόρτες, τις θέσεις των οποίων έχουν λάβει οι δοκοί, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο στον αέρα να περνάει σε μεγαλύτερη ποσότητα μέσα στη καμπίνα.
 
Οι μεντεσέδες μοιάζουν να είναι αρθρωτοί, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο οι παραδοσιακές πόρτες όσο και οι δοκοί ασφαλείας θα ανοιγοκλείνουν με το γνωστό τρόπο.
 
Τέλος, πολλές είναι οι φήμες που θέλουν το επερχόμενο Ford Bronco να είναι το όχημα που θα εξοπλιστεί με τη νέα πατέντα. Το εν λόγω μοντέλο πρόκειται για ένα SUV που θα έρθει ως ανανέωση του προηγούμενου, θα λάβει ένα ρετρό σχεδιασμό και θα προσφερθεί στην αγορά των ΗΠΑ.

Toyota
OPEL