Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H BBS έκανε αίτηση πτώχευσης και προστασίας.

Αίτηση πτώχευσης από την BBS

4.061 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2020)

Υποβολή αίτησης πτώχευσης και προστασίας κατέθεσε στους αρμόδιους φορείς στη Γερμανία η γνωστή εταιρεία ζαντών BBS.


Το 2020 και οι επιπλέον δυσκολίες που εμφανίστηκαν στις αγορές μετά την πανδημία, όπως φαίνεται ήταν τέτοιες που δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν από κάποιες εταιρείες. Μία από αυτές φέρεται πως είναι και η BBS, γνωστή παγκοσμίως για τις ζάντες που κατασκευάζει αλλά και για τις συμφωνίες που έχει συνάψει, μεταξύ άλλων και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.
 
Όπως αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, η φίρμα στη Γερμανία κατέθεσε αίτηση πτώχευσης και προστασίας, κάτι που συμβαίνει για τρίτη φορά στην ιστορία της. Η πρώτη ήταν το 2007 ωστόσο αγοράστηκε από μια εταιρεία με έδρα το Βέλγιο, ενώ το ίδιο συνέβη και το 2015 όταν και πάλι βρέθηκε λύση μέσω μίας νοτιοκορεάτικης εταιρείας, της Nice Corp. που πήρε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών.
 
Μέσω της αίτησης πτώχευσης και προστασίας, η BBS αφενός αποδεικνύει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη λειτουργία της, αφετέρου για κάποιο διάστημα θα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά, ελπίζοντας πως και αυτή τη φορά θα καταφέρει να βρει κάποια λύση για να επιστρέψει στην κανονικότητα, όπως έγινε και στις προηγούμενες περιπτώσεις.
 
Το πως ακριβώς οι εξελίξεις θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα παρακλάδια της BBS σε άλλες χώρες παραμένει ασαφές, ωστόσο να σημειωθεί πως η εταιρεία διατηρεί ζωντανές τις μεγάλες συμφωνίες που έχει συνάψει, όπως για παράδειγμα αυτή στα NASCAR. Ίσως το στοιχείο αυτό και το όνομα της εταιρείας να αποτελέσει το σωσίβιο της BBS για να παραμείνει στην επιφάνεια υπό μία νέα ιδιοκτησία. Ας ελπίσουμε ότι θα συμβεί!    

KIA
LINGLONG DIAGONISMOS