Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο πρόστιμο για την Mitsubishi Motors.

Νέο πρόστιμο για την Mitsubishi Motors.

Ακόμη πληρώνει η Mitsubishi

2.358 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2017)

Η Mitsubishi τιμωρήθηκε με ακόμη ένα μεγάλο πρόστιμο, λόγω του σκανδάλου που αφορούσε στις ψευδείς καταναλώσεις καυσίμου στα μοντέλα της, αλλά παρόλα αυτά προσπαθεί να ανακάμψει στο πλάι της Nissan.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, η Mitsubishi το 2016, είχε εμπλακεί σε ένα μεγάλο σκάνδαλο που αφορούσε την κατανάλωση καυσίμου και συνεπώς τις εκπομπές ρύπων. Ύστερα από αυτό, η Ιαπωνική μάρκα «πέρασε» στα χέρια της Nissan και μπορούμε να πούμε πως τα πράγματα είναι εν μέρει καλύτερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο, οι παρανομίες του παρελθόντος δεν έχουν ξεχαστεί από κάποιους και η τελευταία εξέλιξη γύρω από το σκάνδαλο, ανάγκασε τη Mitsubishi να καταβάλει το πρόστιμο των 480.000.000 YEN για παραπλανητική διαφήμιση στην Ιαπωνία.
Εκτός  από την παραδοχή της Mitsubishi για την ανάληψη της ευθύνης, ο Οργανισμός Καταναλωτών της Ιαπωνίας αποφάσισε πως η φίρμα υποχρεούται να πληρώσει 4.000.000 ευρώ. Συγκριτικά με το τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο της VW και τις οικονομικές κυρώσεις που της επεβλήθησαν, η Mitsubishi τη «γλίτωσε» φθηνά.

Τη δεδομένη στιγμή, όπου πλέον η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται στην «αγκαλιά» της Nissan, σκοπεύει να επικεντρωθεί στην αναγέννησή της.
Το πρώτο νέο Mitsubishi, θα πραγματοποιήσει την εμφάνισή του το Μάρτιο του 2017, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στοχεύοντας να επαναφέρει την χρόνια φήμη της, στα προηγούμενα επίπεδα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL