Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H ανανεωμένη XE θα προσφέρεται με τρεις κινητήρες, δύο στην βενζίνη και έναν στο diesel.

Ο πίνακας οργάνων είναι 12,3 ιντσών.

H ανανεωμένη XE θα προσφέρεται με τρεις κινητήρες, δύο στην βενζίνη και έναν στο diesel.

Ανανεωμένη Jaguar XE

2.110 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2019)

Την ανανεωμένη ΧΕ παρουσίασε η Jaguar προσφέροντας στο μοντέλο φρεσκαρισμένη εμφάνιση και αναβαθμισμένο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Το μοντέλο είναι τώρα πιο στυλάτο και μοντέρνο, αφού η βρετανική μάρκα το εξόπλισε με νέο σπορ εμπρός προφυλακτήρα που ενσωματώνει πάνω τους μεγαλύτερους αεραγωγούς  αλλά και εγκατάστησε νέας σχεδίασης LED φώτα σε σχήμα «J». Διαφορετικής σχεδίασης είναι και τα πίσω φώτα, ενώ και ο πίσω προφυλακτήρας είναι φρεσκαρισμένος με πιο σπορ χαρακτηριστικά.
 
Όσον αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, η μάρκα ισχυρίζεται πως «κάθε τομέας της καμπίνας έχει αναβαθμιστεί για μεγαλύτερη άνεση», με την καμπίνα να λαμβάνει τώρα νέο τιμόνι και Touch Pro Duo σύστημα infotainment με μια μικρότερη 5,5 ιντσών οθόνη πιο χαμηλά. Ο πίνακας οργάνων είναι 12,3 ιντσών ενώ άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν τον ασύρματο φορτιστή smartphone και έναν SportShift επιλογέα ταχυτήτων δάνειο από την F-Type. Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αγοράσουν μια ακόμα πιο ξεχωριστή ΧΕ μπορούν να επιλέξουν το πακέτο R-Dynamic που περιλαμβάνει μαύρο φινίρισμα στη μάρκα, διαφορετικές ζάντες, νέα μαρσπιε κ.α

H ανανεωμένη XE θα προσφέρεται με τρεις κινητήρες, δύο στην βενζίνη και έναν στο diesel. Στην βενζίνη υπάρχουν δύο Ingenium μοτέρ 300 και 250 ίππων ενώ στο diesel, η ισχύς πηγάζει από ένα 2λιτρο μοτέρ 180 ίππων. Ανάλογα την αγορά, το μοντέλο θα προσφέρεται είτε ως πισωκίνητο είτε με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς (θα χρεώνεται φυσικά επιπλέον).
 

Toyota
OPEL