Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Aυτή είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα

5.465 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2019)

Ποια είναι άραγε η φίρμα που έχει εμφανίσει την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην αυτοκινητοβιομηχανία;

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων είναι η Lynk & Co σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της μάρκας που αναφέρει ότι μέσα μόνο στο 2018, πούλησε συνολικά 120.414 αυτοκίνητα στην Κίνα.
 
Μπορεί ο αριθμός να μην είναι μεγάλος σε σύγκριση με τις πωλήσεις που κάνουν οι παραδοσιακές δυνάμεις στην αυτοκινητοβιομηχανία, όμως το νούμερο είναι εξαιρετικά μεγάλο, αν σκεφτεί κανείς πως η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από τρία μόλις χρόνια. Οι πωλήσεις που σημείωσε είναι ακόμα πιο αξιοσημείωτες με δεδομένο ότι το προηγούμενο έτος ήταν η πρώτη χρονιά που ήταν διαθέσιμα και τα δύο μοντέλα της.

Η Lynk & Co ετοιμάζεται να έρθει το 2020 σε επιλεγμένες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Aμστερνταμ, το Βερολίνο, οι Βρυξέλλες, η Στοκχόλμη, το Λονδίνο και η Βαρκελώνη. Ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας δήλωσε: «Πριν τρία χρόνια η εταιρεία ξεκίνησε πάνω σε μια ιδέα πρωτόγνωρη για τον τομέα. Είμαστε περήφανοι για την ταχύτητα ανάπτυξης μας και το λανσάρισμα των μοντέλων μας στην Ευρώπη. Το ταξίδι συνεχίζεται και πρέπει να περιμένετε περισσότερα.»
 

Toyota
SEAT XENOIASTOI