Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πίσω από την βελτίωση βρίσκεται η Larte Design
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πίσω από την βελτίωση βρίσκεται η Larte Design

Βελτιωμένη Maserati Levante S

2.066 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2017)

Στην δημιουργία μιας ιδιαίτερα εντυπωσιακής και μοναδικής Maserati Levante S, προχώρησε η εταιρεία βελτιώσεων Larte Design.


Το kit από ανθρακόνημα που φοράει ονομάζεται Shtorm

Το kit από ανθρακόνημα που φοράει ονομάζεται Shtorm

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μαγνητίζει αμέσως τα βλέμματα, καθώς  η Larte αναβάθμισε την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου με ένα kit, το οποίο αποκαλεί Shtorm. Το συγκεκριμένο πακέτο αποτελείται από 17 μέρη, όλα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, από την μάσκα και την οροφή, μέχρι τους αεραγωγούς και το πίσω μέρος.

Έτσι παρά το γεγονός ότι η Levante αποτελεί ένα από τα μοντέλα της Maserati που έχουν πουλήσει περισσότερο στην ιστορία τις εταιρείας, όποιος αποκτήσει αυτήν την βελτιωμένη έκδοση  θα μπορεί αν αισθάνεται και πάλι ότι οδηγεί κάτι μοναδικό, που δύσκολα συναντά κανείς στους δρόμους.
Επίσης, και οι εξατμίσεις έχουν αλλαχθεί, ενώ περεταίρω μηχανικές αλλαγές δεν κρίθηκαν απαραίτητες. Αυτό συνέβη διότι η πρωτότυπη Maserati Levante S, πάνω στην οποία βασίστηκε η βελτίωση φέρει ήδη έναν ιδιαίτερα δυναμικό κινητήρα, τούρμπο,6 κυλίνδρων,  3 λίτρων που αναπτύχθηκε από την Ferrari και η ιπποδύναμή του φθάνει στα 430 άλογα.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Fia