Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μετά από το παγκόσμιο ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Arden έχει βελτιώσει περαιτέρω το πακέτο AJ23 για τη Jaguar F-Type SVR.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ενημέρωσή της η εταιρεία, η βελτίωση του πακέτου ξεκινά από το εξωτερικό μέρος.

Βελτίωσε το πακέτο AJ23 η Arden

2.177 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2018)

Μετά από το παγκόσμιο ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Arden έχει βελτιώσει περαιτέρω το πακέτο AJ23 για τη Jaguar F-Type SVR.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ενημέρωσή της η εταιρεία, η βελτίωση του πακέτου ξεκινά από το εξωτερικό μέρος. Πλέον τα αεροδυναμικά πρόσθετα στοιχεία που βρίσκονται στο πλαϊνό μέρος του εμπρόσθιου προφυλακτήρα έχουν λάβει ένα διαφορετικό σχήμα, ενώ το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον πίσω προφυλακτήρα, όπως και τις πλαϊνές ποδιές.
 
Επιπλέον, στο πίσω μέρος, το κάτω άκρο του προφυλακτήρα διαθέτει νέο σχεδιασμό για να «κουμπώνει» ο αεροδυναμικός διαχύτης, ενώ η εταιρεία ισχυρίζεται πως όλα αυτά τα μέρη κατασκευάζονται από ίνες άνθρακα. Οι τροχοί παραμένουν αμετάβλητοι με τις ζάντες 21 ιντσών «Sportline GT» να έχουν ένα κεντρικό καπάκι, το οποίο καλύπτει το μοναδικό μπουλόνι που υπάρχει.
Το πακέτο AJ 23 περιλαμβάνει επίσης σπορ ανάρτηση η οποία μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά, με αποτέλεσμα να βελτιώνει ακόμα περισσότερο τον χειρισμό της F-Type SVR.
 
Από κει και πέρα παρόλο που το στάνταρ μοντέλο προσφέρει άφθονη ισχύ, η Arden τροποποίησε περαιτέρω τον υπερτροφοδοτούμενο V8 5,0 λίτρων κινητήρα, που τώρα προσφέρει 703 PS και 873 Nm ροπής. Τέλος αν και δεν υπάρχουν εικόνες από το εσωτερικό ο βελτιωτικός οίκος αναφέρει πως η καμπίνα διαθέτει σπορ χαρακτήρα, φέροντας μεταξύ άλλων ένα σπορ τιμόνι καλυμμένο από δύο τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του Alcantara, αλλά και πεντάλ αλουμινίου.

Hyundai
NISSAN