Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Crossover το πρώτο ηλεκτρικό της Lamborghini

Crossover το πρώτο ηλεκτρικό της Lamborghini

1.868 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2022)

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Lamborghini θα είναι ένα ολοκαίνουργιο τετραθέσιο crossover, που θα κυκλοφορήσει το 2028, ακολουθούμενο από την αμιγώς ηλεκτρική Urus της δεύτερης γενιάς!

Ο επικεφαλής της Lamborghini ανέλυσε το πλάνο της μάρκας

Η Lamborghini ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα μελλοντικά της σχέδια τον Μάιο του 2021, ωστόσο σε συνέντευξή του ο διευθύνων σύμβουλός της, Stephan Winkelmann έγινε περισσότερο αποκαλυπτικός αποφασίζοντας να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το τι αναμένεται να δούμε από την ιταλική φίρμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Crossover το πρώτο ηλεκτρικό της Lamborghini

Μιλώντας σε βρετανικό Μέσο, ο Winkelmann αποκάλυψε πως το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας θα είναι 2+2 ή τετραθέσιο μοντέλο με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, παραπέμποντας δηλαδή σε ένα crossover. Ο Winkelmann περιέγραψε το επερχόμενο μοντέλο ως ένα «πιο ευέλικτο αυτοκίνητο από την Urus», ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της εξέλιξης. Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο μέσα στο 2022 θα ξεκινήσει η ανάπτυξη του εν λόγω μοντέλου.

Ετοιμάζει Plug-in υβριδικά μοντέλα

Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Lamborghini υπολογίζεται να κάνει την εμφάνισή της ως μοντέλο παραγωγής το 2028. Μέχρι τότε, η εταιρεία θα έχει ήδη προσθέσει στη γκάμα της μία σειρά Plug-in υβριδικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένης της ανανεωμένης Urus που αναμένεται να φτάσει φέτος, του διαδόχου της Aventador, που θα κάνει το ντεμπούτο του το 2023, και της Huracan που είναι προγραμματισμένος για το 2024. Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO