Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Lamborghini Urus.

Δεν πουλά την Lamborghini η Volkswagen

1.753 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2020)

Το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο τoυ VW Group αποφάσισε την παραμονή των Lamborghini και Ducati στον όμιλο, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη τι θα γίνει με την Bugatti.


Tην μοίρα των Lamborghini και Ducati συζήτησαν τα υψηλόβαθμα στελέχη του Volkswagen Group και όπως ανακοίνωσε ο όμιλος, οι δύο αυτές εταιρείες θα παραμείνουν τελικά στις τάξεις του.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο προκάλεσε έκπληξη το γεγονός πως μέσα στην ανακοίνωση δεν είχε συμπεριληφθεί το όνομα της Bugatti. Η εταιρεία κατασκευής υπέρ-αυτοκινήτων φημολογείται πως θα αγοραστεί από την κροατική Rimac.

Όσον αφορά την Bentley, το VW Group αποφάσισε να θέσει την εταιρεία υπό την διαχείριση της Audi από την 1η Μαρτίου του 2021, γεγονός που θα επιτρέψει στις δύο εταιρείες να πετύχουν καλύτερη συνεργασία στο κομμάτι των ηλεκτρικής τεχνολογίας.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την παραμονή του Ηerbert Diess στην θέση του CEO επειδή «είχε θετικό αντίκτυπο στην Volkswagen από το 2015» και ότι «χωρίς την βοήθειά του, η μεταμόρφωση της φίρμας δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένη».

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε πως μέσα στα σχέδιά της είναι το λανσάρισμα ενός νέου μυστηριώδους μοντέλου που θα κατασκευαστεί στο Wolfsburg και θα αποτελεί την βάση για το μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων της φίρμας.
 
 

Hyundai
PEUGEOT