Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ανεβάζει την αδρεναλίνη με την νέα BMW M3 των 431 PS και οδηγεί πρώτο το νέο Hyundai i10.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ανεβάζει την αδρεναλίνη με την νέα BMW M3 των 431 PS και οδηγεί πρώτο το νέο Hyundai i10.

Διαβάστε στο νέο Auto Τρίτη: Πρώτη δοκιμή του νέου Hyundai i10

4.915 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2014)

Το Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ανεβάζει την αδρεναλίνη με την νέα BMW M3 των 431 PS, οδηγεί πρώτο το νέο Hyundai i10 και αναλύει τα μικρομεσαία diesel που δεν καίνε «τίποτα»!

Το τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα, είναι ένα τεύχος που δεν πρέπει να χάσετε! Η νέα BMW M3 -Μ4 ως κουπέ- έρχεται για πρώτη φορά με turbo κινητήρα 431 ίππων, γρηγορότερη και απολαυστικότερη από ποτέ, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη των θιασωτών της οδήγησης στο κόκκινο! 
Στη συνέχεια, δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Hyundai i10 το οποίο ανεβαίνει κατηγορία σε χώρους για επιβάτες και αποσκευές, σε ποιότητα και προσφερόμενη άνεση, διατηρώντας ταυτόχρονα τα γνώριμα value for money χαρακτηριστικά της μάρκας.
Επιπλέον, για αυτούς που η οικονομία καυσίμου βρίσκεται στο επίκεντρο των επιλογών τους, δοκιμάζουμε τα μικρομεσαία diesel της αγοράς που δεν καίνε τίποτα, καθώς με κατανάλωση έως 5,0 λτ./100 χλμ. πιάνουν ταχύτητες μέχρι και τα 141 χλμ./ώρα.
Επίσης, οι σύγχρονοι, νέοι οικογενειάρχες που θέλουν να κινούνται με ιδιαίτερο στιλ θα βρουν στα Fiat 500L και Ford B-MAX δύο άκρως ενδιαφέρουσες επιλογές οι οποίες διακρίνονται και για την οικονομία καυσίμου, ενώ οι λάτρεις του 4x4 θα ταξιδέψουν μαζί με το Toyota RAV4 που γιορτάζει τα 20 χρόνια πρωτοπορίας του στην Ελλάδα.
Τέλος, μην χάσετε τη δοκιμή της Mercedes GLA 220 CDI 4MATIC που δεν φοβάται να «σκονιστεί», όπως και το ειδικό αφιέρωμα για τον αυτοκινητιστικό δρόμο της Κλεισθένους, όπου εκτός από το Υπουργείο θα βρείτε επαγγελματίες επιχειρηματίες έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
LEASING COURIER VS CITAN