Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Oι ομοιότητες με το ID.4 είναι μεγάλες.

Διαρροή: Πρώτες εικόνες του νέου VW ID.6

3.546 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2021)

Αυτές είναι πρώτες φωτογραφίες του νέου ηλεκτρικού SUV που θα έρθει στην Ευρώπη. Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για 306 άλογα, τετρακίνηση και άπλετους χώρους.


Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν, μέσα από κάποια διαρροή, οι πρώτες εικόνες του Volkswagen ID.6. Το νέο αυτό SUV θα αποτελέσει το τρίτο μέλος της ηλεκτρικής οικογένειας της VW μετά τα ID.3 και ID.4 και θα βασίζεται το ID. Roomz concept που είχε παρουσιαστεί το 2019.

Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή, εάν όμως εξοπλιστεί με το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο του ID. Roomz, πρέπει να περιμένουμε μια μπαταρία 82 kWh που θα προσφέρει αυτονομία 450 χιλιομέτρων (WLTP) που με τη χρήση ταχυφορτιστή 150 Kw μπορεί να φτάσει από το 0 έως 80% της χωρητικότητάς μέσα σε 30 λεπτά. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες θα είναι δύο, θα προσφέρουν ιπποδύναμη 306 αλόγων και φυσικά κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Όσον αφορά στην σχεδίασή του, το αυτοκίνητο μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το ID.4, ωστόσο εξοπλίζεται με νέο προφυλακτήρα και μεγαλύτερα εμπρός φώτα ενώ, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και τρίτη σειρά καθισμάτων για να μπορεί να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες, ένα χαρακτηριστικό σπάνιο για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η δυνατότητά του αυτή μας ωθεί να πιστευούμε πως θα έχει μεγαλύτερο μήκος από το ID.4 αλλά και μεγαλύτερο μεταξόνιο, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλουμε, μετά την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου.

Το λανσάρισμα του ID.6 στην Ευρώπη δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν το 2022. Η επίσημη παρουσίασή του πάντως δεν θα αργήσει τόσο.
 

fiat
OPEL