Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ανεξάρτητα σχέδια παρουσιάζουν την εικόνα που πρόκειται να έχει η ανανεωμένη Jaguar F-Type.

Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα θα έχουν νέα γραφικά.

Είναι αυτή η ανανεωμένη Jaguar F-Type;

1.967 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2019)

Ανεξάρτητα σχέδια βασισμένα στα δοκιμαστικά μοντέλα παρουσιάζουν την εικόνα που πρόκειται να έχει η ανανεωμένη Jaguar F-Type.

Οι φήμες πως η νέα Jaguar F-Type θα πρόκειται για κεντρομήχανο αυτοκίνητο είναι πολλές, ωστόσο μέχρι να δούμε τη νέα γενιά, η βρετανική μάρκα εργάζεται πάνω στην ανανέωση της τρέχουσας. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές, προκειμένου να μας δώσουν μία πιο σαφή εικόνα απ ότι τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα.
 
Ένας από αυτούς πήρε τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε πολλές κατασκοπευτικές εικόνες και αφαιρώντας ψηφιακά το καμουφλάζ προσπάθησε να προοικονομήσει ποια θα είναι η τελική μορφή της ανανεωμένης Jaguar F-Type.
 
Η πιο προφανής αλλαγή που παρατηρήθηκε στα αυτοκίνητα που δοκιμάζει η Jaguar ήταν στον πρόβολο όπου εντοπίσαμε ένα σύνολο πολύ λεπτότερων προβολέων LED σε οριζόντια διάταξη, κάτι που έχει υιοθετήσει και ο καλλιτέχνης. Παράλληλα στα σχέδια που έχουμε στη διάθεσή μας βλέπουμε το εμπρόσθιο μέρος να έχει μεγάλες εισόδους αέρα στις άκρες του προφυλακτήρα, και μία τεράστια γρίλια πλέγματος. Από τη στιγμή που μιλάμε για ανανέωση και όχι για ολοκαίνουργιο μοντέλο το προφίλ δεν αναμένεται να έχει κάποια σημαντική αλλαγή, ενώ στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα θα έχουν νέα γραφικά.   
 
Εικόνα από το εσωτερικό δεν έχουμε, όμως η καμπίνα αναμένεται να μεταφερθεί σχεδόν αυτούσια από το τρέχον μοντέλο, ενώ σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, αλλαγή είναι πολύ πιθανό να υπάρξει στους κινητήρες αναφορικά με την κορυφαία έκδοση SVR. Εκεί λέγεται πως ένα μοτέρ προερχόμενο από την BMW θα αντικαταστήσει τον υπερτροφοδοτούμενο V8 5,0 λίτρων της Jaguar.
 
Η ανανεωμένη Jaguar F-Type αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο έτος τόσο σε κουπέ, όσο και σε κάμπριο έκδοση.

Hyundai
NISSAN