Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Emilia GT Veloce: Alfa Romeo GT με μοτέρ από Giulia Quadrifoglio
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Emilia GT Veloce: Alfa Romeo GT με μοτέρ από Giulia Quadrifoglio

5.602 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2022)

Μία άσημη εταιρεία αυτοκινήτων ανακατασκεύασε την κλασική Alfa Romeo GT, την οποία ωστόσο εξόπλισε με το μοτέρ της τρέχουσας Giulia Quadrifoglio!

Το όνομά της Emilia GT Veloce

Στα τέλη του περασμένου έτους η Εmilia Auto ανακοίνωσε τα σχέδιά της να ανακατασκευάσει μία κλασική Alfa Romeo. Σήμερα η εταιρεία έκανε πράξη τα λεγόμενά της παρουσιάζοντας επίσημα το μοντέλο, το οποίο βασίζεται στο ιταλικό στην Alfa Romeo GT των δεκαετιών του 1960 και του 1970, ωστόσο ο κινητήρας του είναι κατά πολύ νεότερος, προερχόμενος από τη σημερινή Giulia Quadrifoglio.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με διαφοροποιήσεις από την Alfa Romeo GT

Το ανακατασκευασμένο μοντέλο που έχει την ονομασία Emilia GT Veloce, διαθέτει μια σειρά από λεπτομέρειες που το διαφοροποιούν από το αρχικό αυτοκίνητο. Για παράδειγμα, το συνολικό του μήκος χει αυξηθεί κατά 40 χλστ. ώστε να ταιριάξει ο νέος κινητήρας. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο μπροστινό μέρος του οχήματος είναι αναπόσπαστες για να διατηρούν δροσερό το μοτέρ, ενώ η Emilia Auto λέει ότι τα μεγαλύτερα ανοίγματα στους τροχούς συμβάλλουν επίσης στη διαχείριση της θερμοκρασίας όσον αφορά τα φρένα.

Εσωτερικό διαμορφωμένο όπως το θέλει ο κάθε ιδιοκτήτης

Το καπό και η μάσκα παραπέμπουν άμεσα στην Alfa Romeo GT, κάτι που δεν ισχύει στο εσωτερικό. Εκεί η Emilia σχεδιάζει να συμπεριλάβει ένα σύστημα infotainment 8,8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα μαζί με κλιματισμό. Η εταιρεία θα προσθέσει ακόμη και μια εφεδρική κάμερα για πελάτες που θα το ήθελαν, ενώ υπάρχουν πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης του  εσωτερικού ανάλογα τα θέλω του ιδιοκτήτη.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
KIA VANS IAA