Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Maserati Mexico 1967
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Maserati Mexico 1967

Ένα ιταλικό «κόσμημα»

2.247 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2016)

Νέο ιδιοκτήτη, αναζητά μια κλασσική Maserati Mexico του 1967, η οποία διατίθεται προς πώληση, στη δημοπρασία της Αριζόνα τον επόμενο μήνα.

Αναμφισβήτητα, το να διατηρείς στη κατοχή σου μια Maserati αντίκα είναι ένα ιδιαίτερο προνόμιο, όμως η συγκεκριμένη Maserati Mexico του 1967 των παρακάτω φωτογραφιών, αποτελεί ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο.

Maserati Mexico 1967

Maserati Mexico 1967

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Είναι το πρώτο μοντέλο της χαρακτηριστικής γενιάς Quattroporte , η οποία έλαβε το όνομά της, λόγω του οδηγού αγώνων John Surtees, που είχε στεφθεί νικητής στο Grand Prix του Μεξικό το 1966.
Συγκαταλέγεται στα 3 πρωτότυπα αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν, ξεχωριστά με τα μετέπειτα 485 μοντέλα που κατασκευάστηκαν και εστάλη στον σχεδιαστικό οίκο Carrozzeria Frua.
Παρά το καθεστώς, περί μη πώλησης των πρωτοτύπων, η Maserati Mexico, αγοράσθηκε από έναν πελάτη στη γενέτειρα της ιταλικής φίρμας, τη Μόντενα.
Η κλασσική Mexico, εφοδιάζεται με έναν V8, χωρητικότητας 4.2 λίτρων κινητήρα και αναμένεται να είναι ένα από τα πιο δελεαστικά αυτοκίνητα της επερχόμενης δημοπρασίας στην Αριζόνα, τον επόμενο μήνα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW