Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εντυπωσιάζει η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Lynk & Co
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντυπωσιάζει η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Lynk & Co

1.569 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2022)

Τη σχεδιαστική κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσουν τα μοντέλα της στο άμεσο μέλλον έδειξε η Lynk & Co μέσω ενός νέου πρωτότυπου που παρουσίασε!

Πρεμιέρα για το Lynk & Co The Next Day Concept

Η κινεζική Lynk & Co, πέραν των ασιατικών αγορών έχει κάνει άνοιγμα στην Ευρώπη προσφέροντας κάποια από τα πολυτελή μοντέλα που διαθέτει. Έχοντας το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον η μάρκα παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο με το όνομα The Next Day Concept, το οποίο μεταξύ άλλων στοχεύει στο να αναδείξει την σχεδιαστική κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά αυτοκίνητα της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με κρυφούς αισθητήρες στο μπροστινό μέρος

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις εικόνες περιγράφεται ως ένα νέο τετράθυρο GT, το οποίο έχει λάβει το σχήμα ενός  liftback με πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω και αντικριστά. Το μπροστινό μέρος παραμένει πιστό στην τρέχουσα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας με τους λεπτούς κάθετους προβολείς, αν και η υπόλοιπη «μούρη» είναι ριζικά διαφορετική. Για παράδειγμα η γρίλια έχει τοποθετηθεί χαμηλότερα, ενώ ο προφυλακτήρας διαθέτει στις άκρες του δύο μεγάλα ανοίγματα. Σύμφωνα με την εταιρεία στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα είναι τοποθετημένοι κρυφοί αισθητήρες.

Εντυπωσιάζει η LED μπάρα στο πίσω μέρος

Στο πλάι το πρωτότυπο δείχνει αρκετά μυώδες με μεγάλους θόλους που φιλοξενούν από κάτω τις αεροδυναμικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου. Η γραμμή οροφής είναι χαμηλή και μας οδηγεί στο πίσω μέρος όπου δεσπόζει μία λεπτή μπάρα LED, η οποία «στηρίζεται» σε τέσσερις μικρότερες κάθετες μπάρες. Ο πίσω προφυλακτήρας διαθέτει διαχύτη με παρόμοιο σχήμα με το χείλος του προφυλακτήρα στο μπροστινό μέρος, ενώ μια τεράστια πανοραμική γυάλινη οροφή συμπληρώνει το εξωτερικό.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Ford