Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Μεγαλώνει» στην Ευρώπη η Lynk & Co

1.786 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2021)

Την επέκταση της στην ευρωπαϊκή αγορά συνεχίζει η Lynk & Co η οποία εγκαινιάζει ένα νέο υποκατάστημα στο Βερολίνο, μέσω του Berlin Club!

Λέσχες αντί για τυπικές αντιπροσωπίες

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Lynk & Co τα προηγούμενα χρόνια έκανε μπάσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά, ανακοινώνοντας μάλιστα πως μέσα στα σχέδια της είναι η ταχεία ανάπτυξή της στην αγορά της γηραιάς ηπείρου. Αυτό θα συνέβαινε μέσω καταστημάτων που δεν έχουν την κλασική μορφή των αντιπροσωπειών που όλοι γνωρίζουμε αλλά με χώρους που θυμίζουν περισσότερο λέσχες, ωστόσο λειτουργούν παράλληλα και προς όφελος των λιανικών πωλήσεων!
 
Νέο Club στο Βερολίνο
Όπως λοιπόν ανακοίνωσε η κινεζική φίρμα, από τις 17 Σεπτεμβρίου μπαίνει σε λειτουργία το νέο της υποκατάστημα στο Βερολίνο, που ονομάζεται Berlin Club. Η νέα λέσχη αποτελεί την τέταρτη κατά σειρά στην Ευρώπη μετά από αυτές στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, στην πόλη Άντβερπ του Βελγίου και το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.
 
Αντιπροσωπεία αλλά και χώρος χαλάρωσης
Στα Lynk & Co Clubs οι πελάτες μπορούν να κάνουν ότι και στις αντιπροσωπείες των άλλων εταιρειών, αλλά σε πιο φιλικό περιβάλλον, όπως αναφέρει η μάρκα. Για παράδειγμα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους πωλητές της εταιρείας και να δοκιμάσουν το 01, το compact SUV της μάρκας. Όμως οι συγκεκριμένες λέσχες προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες όπως χώρους εκδηλώσεων, χώρους lounge, καφέ μπαρ και φυσικά χώρους λιανικής πώλησης. Μάλιστα συνολικά σε όλες τις λέσχες της, μέχρι στιγμής η Lynk & Co υπογραμμίζει πως έχει καλωσορίσει 25.000 μέλη.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως πέραν της λιανικής αγοράς, η Lynk & Co θα προσφέρει τα μοντέλα της στην Ευρώπη και υπό το καθεστώς ενοικίου, με τα εγγεγραμμένα μέλη της να πληρώνουν ένα στάνταρ ποσό ανά μήνα για να έχουν στη διάθεσή τους το αυτοκίνητο.

Αυξήθηκαν οι αντιπροσωπείες-λέσχες της Lynk & Co στην Ευρώπη!
Την επέκταση της στην ευρωπαϊκή αγορά συνεχίζει η Lynk & Co η οποία εγκαινιάζει ένα νέο υποκατάστημα στο Βερολίνο, μέσω του Berlin Club!
Θα μπορέσει η Lynk & Co να πάρει ισχυρό μερίδιο των πωλήσεων της ευρωπαϊκής αγοράς;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
SEAT XENOIASTOI