Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έπιασε φωτιά φορτηγό πλοίο γεμάτο Porsche!

Έπιασε φωτιά φορτηγό πλοίο γεμάτο Porsche!

2.831 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2022)

Άτυχοι φαίνεται πως στάθηκαν κάποιοι νέοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Porsche αφού το πλοίο που μετέφερε τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητά τους παραδόθηκε στις φλόγες!

Από τη Γερμανία με προορισμό τις ΗΠΑ

Άσχημα είναι τα μαντάτα που έρχονται για κάποιους εν δυνάμει ιδιοκτήτες νέων Porsche στις ΗΠΑ, οι οποίοι αν και περίμεναν για αρκετό καιρό τα αυτοκίνητά τους εν τέλει φαίνεται πως θα πρέπει να τα περιμένουν ακόμα περισσότερο, αφού το φορτηγό πλοίο που τα μετέφερε έπιασε φωτιά εν πλω!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στο αμπάρι η φωτιά - ΟΚ το 22μελες πλήρωμα

Την είδηση δημοσιεύει τον Associated Press, σύμφωνα με το οποίο το πλοίο Felicity Ace που μετέφερε οχήματα από το Έμντεν της Γερμανίας στο Ντέιβισβιλ του Ρόουντ Άιλαντ, φέρεται να έπιασε φωτιά στον Ατλαντικό Ωκεανό κοντά στις Αζόρες. Όπως αναφέρει το διεθνές Μέσο, η φωτιά ξέσπασε από το αμπάρι του πλοίου και από αυτή δεν αποκλείεται να καταστράφηκαν οχήματα Porsche και Volkswagen, που ήταν και το κυρίως φορτίο του πλοίου. Αμέσως φυσικά σήμανε συναγερμός με το ευχάριστο της όλης υπόθεσης να είναι πως και τα 22 μέλη του πληρώματος εγκατέλειψαν το πλοίο σώοι και αβλαβείς.

Επιβεβαίωσε το συμβάν η Porsche

Η Porsche με άμεσα αντανακλαστικά εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων σε αυτή πως οι πρώτες σκέψεις είναι για τα 22 μέλη του πληρώματος, που όπως φαίνεται είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Παράλληλα υπογραμμίζει πως «Πιστεύουμε ότι ορισμένα από τα αυτοκίνητά μας είναι μεταξύ των φορτίων στο πλοίο» και υπογράμμισε πως οι πελάτες που περιμένουν να παραλάβουν τα νέα τους μοντέλα να είναι σε επαφή με τους αντιπροσώπους που έκαναν την παραγγελία και μόλις υπάρξουν νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση των οχημάτων θα συζητήσουν τα επόμενα βήματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL