ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Επιχείρηση «σκούπα» με 66 συλλήψεις και 306 παραβάσεις του ΚΟΚ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επιχείρηση «σκούπα» με 66 συλλήψεις και 306 παραβάσεις του ΚΟΚ

1.711 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2022)

66 συλλήψεις σε εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με τους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ να βεβαιώνουν μεταξύ άλλων 306 παραβάσεις του ΚΟΚ.

Σαρωτικοί έλεγχοι στην Στ. Ελλάδα

66 συλλήψεις σε εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ σε όλο το εύρος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα στους Νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας. Οι επιχειρήσεις αυτές, είχαν ως στόχο την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

20 συλλήψεις για παραβάσεις ΚΟΚ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα, ελέγχθησαν 1.950 άτομα, εκ των οποίων 1.650 ημεδαποί και 300 αλλοδαποί, καθώς και 1.287 οχήματα. Προσήχθησαν 76 άτομα, εκ των οποίων 41 ημεδαποί και 35 αλλοδαποί, ενώ για διάφορες παραβατικές συμπεριφορές συνελήφθησαν 66 άτομα, εκ των οποίων 34 ημεδαποί και 32 αλλοδαποί. Από του συλληφθέντες, 14 ημεδαποί και 6 αλλοδαποί συνελήφθησαν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα!

306 παραβάσεις ΚΟΚ συνολικά

Σε ότι αφορά τις παραβάσεις του ΚΟΚ, αυτές έφτασαν τις 306 συνολικά. 93 για υπερβολική ταχύτητα, 3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 6 για αντικανονικό προσπέρασμα, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 9 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 3 για ΚΤΕΟ και 187 λοιπές παραβάσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
FIRESTONE ROADHAWK2