Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η διάδοχος της Gallardo (εικόνα), Lamborghini Cabrera θα εμφανισθεί επίσημα, στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, με το λανσάρισμά της να γίνεται προς το τέλος του έτους.

Η διάδοχος της Gallardo (εικόνα), Lamborghini Cabrera θα εμφανισθεί επίσημα, στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, με το λανσάρισμά της να γίνεται προς το τέλος του έτους.

Έρχεται η Lamborghini Cabrera

3.128 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2013)

Η Lamborghini αποφάσισε, μέχρι τέλους του έτους, να αποσύρει τη Gallardo και να την αντικαταστήσει με τη Cabrera, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα το Σεπτέμβριο, στη Φρανκφούρτη.

Σχέδια της νέας Cabrera, ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, όμως η Lamborghini κρατά επτασφράγιστο μυστικό το design της. Η διάδοχος της Gallardo θα εμφανισθεί επίσημα, πιθανότατα, στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, με το λανσάρισμά της να γίνεται προς το τέλος του έτους. Αλλωστε, για τότε έχει προγραμματιστεί και το «τέλος ταξιδιού» της Gallardo.Χαρακτηριστικό είναι, ότι το όνομα Cabrera, με έναν αναγραμματισμό, θυμίζει έντονα το carbon (άνθρακα) και γι αυτό πολλοί προβλέπουν ότι ένας σχεδιασμός σε μαύρο ανθρακί θα έχει την τιμητική του. Όμως όλα αυτά είναι εικασίες, το σίγουρο πάντως είναι ότι η ιταλική φίρμα δεν θα αφήσει αναξιοποίητα τα σχέδια της Aventador, ούτε βέβαια και της φουτουριστικής Veneno και του πρωτοτύπου Egoista. Όλες μαζί θα «συμβάλλουν» στη διαμόρφωση εμφάνισης της νέας Cabrera.Τώρα, κάτω από το καπό σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες θα «αντικρύσουμε» έναν V10 κινητήρα, που θα αποδίδει τουλάχιστον 610 ίππους και περίπου 575 Nm ροπής. Το supercar δεν θα ζυγίζει πάνω από 1.309 κιλά, προκειμένου να πιάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δλ. Παράλληλα, η μετάδοση θα μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου, με διπλό συμπλέκτη.Σημειωτέον δε, ότι ο διευθυντής πωλήσεων της Lamborghini, Fintan Knight δήλωσε ότι η Cabrera μπορεί αργότερα να λανσαριστεί και με μια πισωκίνητη μετάδοση, όμως σίγουρα δεν είναι στα σχέδια της εταιρείας το χειροκίνητο κιβώτιο ή κάποια υβριδική εκδοχή της Cabrera.Ραντεβού λοιπόν το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη για τα επίσημα στοιχεία της Cabrera , αλλά είναι βέβαιο ότι πολύ νωρίτερα θα έχουμε αρκετές πληροφορίες για τη νέα Lambo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
OPEL