Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Έρχεται η ανανεωμένη Jaguar F-Type

1.590 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2019)

Τη βοήθεια ενός teaser βίντεο χρειάστηκε η Jaguar προκειμένου να ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία αποκάλυψης της ανανεωμένης F-Type.


Σύμφωνα με το σύντομο βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου, η βρετανική μάρκα γνωστοποίησε πως η facelift F-Type θα παρουσιαστεί επίσημα στις 2 Δεκεμβρίου.
 
Αν και μέχρι στιγμής το μοντέλο έχει παρουσιαστεί αποκλειστικά με καμουφλάζ οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον πρόβολο θα υπάρχει ένα σύνολο πολύ λεπτότερων προβολέων LED σε οριζόντια διάταξη. Παράλληλα το εμπρόσθιο μέρος θα χαρακτηρίζεται από μεγάλες εισόδους αέρα στις άκρες του προφυλακτήρα, και μία τεράστια γρίλια πλέγματος. Από τη στιγμή που μιλάμε για ανανέωση και όχι για ολοκαίνουργιο μοντέλο το προφίλ δεν αναμένεται να έχει κάποια σημαντική αλλαγή, ενώ στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα θα έχουν νέα γραφικά.
 
Η καμπίνα θα μεταφερθεί σχεδόν αυτούσια από το τρέχον μοντέλο, έχοντας όμως ποιοτικότερα υλικά και το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας που συνδυάζεται με μεγαλύτερη οθόνη αφής και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων.
 
Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, αλλαγή είναι πολύ πιθανό να υπάρξει στους κινητήρες με την υιοθέτηση νέων 6κύλινδρων σε σειρά μοτέρ της Jaguar Land Rover που θα αντικαταστήσουν τους V6 turbo κινητήρες με κομπρέσορα. Μάλιστα οι νέες μονάδες αναμένεται να προσφερθούν τόσο σε κανονικές όσο και σε ήπια-υβριδικές παραλλαγές. Αλλαγή ίσως συμβεί και στην κορυφαία έκδοση SVR. Εκεί λέγεται πως ένα μοτέρ προερχόμενο από την BMW θα αντικαταστήσει τον υπερτροφοδοτούμενο V8 5,0 λίτρων της Jaguar.
 
Όπως και να έχει όλη η φημολογία θα λάβει τέλος σε λίγες ημέρες, όταν και η ανανεωμένη Jaguar F-Type αποκαλυφθεί επίσημα.
 

Mercedes
VW